Şimdi Ara

Oyun Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ciddi anlamda hack and slash (torchlight tarzı) oyun sıkıntısı çekmekteyim.

Biten Oyunlar:

Loki: Heroes of The Mythology
    Torchlight 1-2
    Darksiders 2 + Tüm DLC'ler
    DmC 5
    Deus Ex: Human Revolution + Missing Link DLC

Titan questi denedim; ama sarmadı.
    Diablo 2'yi çok eski olduğu için oynamıyorum.
    Sacred 2'yi de denedim. Bilgisayara sürekli yükleyip siliyorum. Bir torchlight kalitesi yok oyunda yani. Kendimi mecburiyetten sacred 2 oynamak için zorluyorum; ama taş çatlasın 1 saat kalıyorum oyunda, sıkıyor.

Lütfen önerileriniz mmo, online, free to play vs. olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 7 Şubat 2015; 21:28:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Darksiders II , God Of War III , Devil May Cry
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcantezcan

Darksiders II , God Of War III , Devil May Cry

Darksiders 2'yi de bitirdim+ek paketlerle beraber(en zorda) Yazmayı unutmuşum kusura bakma.

God of war'ın hiç bir oyunu pcye çıkmadı. O yüzden oynayamam. Keşke pcye de çıksa...

DmC'nin de 5.sini bitirdim; ama yukarıda da belirttiğim gibi torchlight gibi bir şey olsun istemiştim.

Yine de öneriler teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

quote:

Orijinalden alıntı: umutcantezcan

Darksiders II , God Of War III , Devil May Cry

Darksiders 2'yi de bitirdim+ek paketlerle beraber(en zorda) Yazmayı unutmuşum kusura bakma.

God of war'ın hiç bir oyunu pcye çıkmadı. O yüzden oynayamam. Keşke pcye de çıksa...

DmC'nin de 5.sini bitirdim; ama yukarıda da belirttiğim gibi torchlight gibi bir şey olsun istemiştim.

Yine de öneriler teşekkür ederim.

Path of Exile var ama sen mmorpg önermeyin demişsin diablo gibi oyun sürekli yaratık kesiyorsun single player yanlızsın sürekli bi bak istersen
  • the incredible adventures of van helsing var, diablo, torchlight tarzı bi bak istersen
  • Dungeon Siege 1 ve 2 öneririm. 3'ten uzak dur. Sacred 1-2 iyidir 3'ten uzak dur. Diablo 1-2 iyidir gene 3'ten uzak dur. :D Din's curse yada Drox Operative belki ilgini çeker bir incele. Grim Dawn iyi oyun ama hala yapım aşamasında olduğundan oyun yarıda kesilince tadı damağında kalır, canın çeker ama oynayamazsın. Morrowind, Oblivion, Skyrim oynamadıysan tavsiye ederim oynadıysan uzun bir aradan sonra tekrar oynamak iyi gelebilir. Path Of Exile online olsada single gibi de oynanabilir. Neverwinter nights 1-2 önerebilirim. Gothic serisi iyidir, Two Worlds 1-2 baya iyidir. Büyük oyun olması şart değilse armorgames'ten sonny ve sonny 2 gibi flash oyunlar iyi zaman geçirtebilir. Titan Quest: Immortal Throne yada Magicka oynamadıysan incelemelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 6 Şubat 2015; 3:00:44 >
  • quote:

Arkadaşlar ciddi anlamda hack and slash (torchlight tarzı) oyun sıkıntısı çekmekteyim.

Biten Oyunlar:

Torchlight 1-2
    Darksiders 2
    DmC 5

Sacred 2'yi de denedim. Bilgisayara sürekli yükleyip siliyorum. Bir torchlight kalitesi yok oyunda yani. Kendimi mecburiyetten sacred 2 oynamak için zorluyorum; ama taş çatlasın 1 saat kalıyorum oyunda, sıkıyor.

bende tam tersi sacred 2 beğenmiştim ama torchlightın 1. oyununu oynadım çok sıkıldım çok bunaltıcı bir havası var sürekli zindanda ordan oraya koşturuyon.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    9 ay önce açıldı
    Oyun önerileri
    13 yıl önce açıldı
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • büyülü cadılı oyunlardan ne anlıyorsunuz ben anlamıyorum.

• deus ex human revolution
  • quote:

Orijinalden alıntı: CruWiT

quote:

Arkadaşlar ciddi anlamda hack and slash (torchlight tarzı) oyun sıkıntısı çekmekteyim.

Biten Oyunlar:

Torchlight 1-2
    Darksiders 2
    DmC 5

bende tam tersi sacred 2 beğenmiştim ama torchlightın 1. oyununu oynadım çok sıkıldım çok bunaltıcı bir havası var sürekli zindanda ordan oraya koşturuyon.

Sacred 2'de Act 1 aşırı derecede uzun tutulmuş. Daha level 19'um; ama öldürdüğüm kobold sayısı 1 milyonu geçmiştir. Oyunda kobold gördükçe artık kusasım geliyor yahu. Oyunda 500 görev varsa, nereden baksan 490'ı olmazsa da olurmuş yani. 500 görev koyacaklarına 10 tane adam gibi görev koysalar daha iyi olurmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: juddas

deus ex human revolution

Bu oyunu da bitirdim; ama tavsiye için yine de teşekkürler.
  • Arkadaşlar elimde adam gibi oyun bir Mass Effect 3 kaldı. Onu da çok zorda oynuyordum, kesmedi açıkçası (50 levelim) Bari en zora alayım da bir süre dayansın. O da bitince oyun oynamayı bırakmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airfield

büyülü cadılı oyunlardan ne anlıyorsunuz ben anlamıyorum.

Bir şey anlaman gerekmez; ben kimseye zorla hack and slash oynatmıyorum ki. Oyun zevki denen bir şey var, öyle değil mi?
  • Deathspank'e bak derim çok eğlenceli bir oyundu 100% bitirdim. Aradığın gibi hack&slash ve rpg, diablo tarzı diyorlardı. Dünyası ve diyalogları da güzeldi.
    Tek farkı diğerlerinden grafikleri, herkese hitap etmeyebilir.
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Kardeş How to Survive'yi dene kriterlerini pek okumadan yazıyorum.Bence seversin.Uzun zamandır oynuyorum bırakamıyorum...
  • Castlevenia
    Metal gear rising
    Dmc serileri
    (Benim için en iyi hack'n'slash)God of War
    Bunları deneyebilirsin hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.