Şimdi Ara

oyun önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lol den bıktım artık arkadaşlar böyle güzel zaman geçiren online oyun arıyorum metin2 wolfteam hariç :) önerilerinizi bekliyorum bir de ücretsiz olursa daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: La Garde

lol den bıktım artık arkadaşlar böyle güzel zaman geçiren online oyun arıyorum metin2 wolfteam hariç :) önerilerinizi bekliyorum bir de ücretsiz olursa daha iyi olur

metin2 hariç demeseydin metin2sg(singapore) derdim tr gibi bebeler yok :)
  • quote:

lol den bıktım artık arkadaşlar böyle güzel zaman geçiren online oyun arıyorum metin2 wolfteam hariç :) önerilerinizi bekliyorum bir de ücretsiz olursa daha iyi olur

Aion ve Tera en iyi free oyunlar. Ama bu oyunların LOL ile ilgisi yok. kategorileri farklı. Biri MOBA diğer MMORPG
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoMuTa

quote:

PVP server mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

Aion ve Tera en iyi free oyunlar. Ama bu oyunların LOL ile ilgisi yok. kategorileri farklı. Biri MOBA diğer MMORPG

anlıyorum peki Aion veya Tera arasında seçim yapsan hangisini tercih ederdin ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NoMuTa

quote:

PVP server mi ?

yok hocam orijinal Singapur ülkesinin metin2 si fakat Gameforge nin elinde değil başka bi şirketin elinde Resmi sitesi ///Donanım haberdeki ana konusu , türkçe desteği bile var oyunda her milletten inan var.Free olduktan sonra Guildwars2 yi dene derim çok zevklidir hemde p2win biroyun değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

anlıyorum peki Aion veya Tera arasında seçim yapsan hangisini tercih ederdin ?

Abicim tabtarget istersen aion non target istersen tera oyna ikiside güzeldir benim onerim guildwars 2 veya wowdan yana yok param dersen wildstar free oldu ona bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    7 ay önce açıldı
    Oyun önerileri
    13 yıl önce açıldı
    Oyun önerileri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • smite cs go tarzı oyunlara bak mmorpg istersen dragons prophet türkiye yi beklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

smite cs go tarzı oyunlara bak mmorpg istersen dragons prophet türkiye yi beklersin.

aslında smite yi öneren arkadaşlarım oldu ama bilmiyorum lole benziyor dediler nasıl oyun güzel mi flame yapanlar var mı ?
  • La Garde kullanıcısına yanıt
    youtube yazıp bi videosuna bakaydın ya
  • peki mmofps olarak önerileriniz neler ?
  • La Garde kullanıcısına yanıt
    Planetside 2 :) devasa bir harita (cidden devasa düşününki bir tarafı karlı bir tarafı yeşillik ve aralarında yükleme ekranı olmuyor) 3 farklı taraf ve aynı anda savaşan binlerce insan. Gece gündüz döngüsü, binilebilir hava araçları,tanklar,arabalar vs vs.. oyun bildiğimiz ülke kapmaca gibi. Her tarafta savaşlar oluyor bölge ele geçirebilmek için. Hatta bazı bölgelerde öyle bi çatışmalar oluyorki 2 tarafın insanları oraya yığılıyor ve sanki kıyametmiş gibi mermiler havada uçuşuyor. Youtubedan planetside 2 massive battle night yazın hocam ne demek istediğimi anlarsınız :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.