Şimdi Ara

Oyun onerısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba onerecegınız oyun varmı acaba sevdıgım tur rpg hıkaye tabanlı oyunlar acık dunya vs bır cok oyunu oynadım gozden kacırdıgım guzel oyun onerılerınız varsa açıgım wıtcher serısı ac serısı skyrım to the moon south park serısı far cry serısı call of cthullu cod serısı la noıre dyınglight kingdomcome Hellblade tomb rıder Fahrenheit Sherlock Holmes serısı maxpayne serısı vampyr fallout serısı 76 harıc d dark souls serısı ryse son of rome The Wolf Among twd serısı undertale lıfe ıs strange
    bunları oynamış bulunmaktayım ve bır turlu ılgımı ceken oyun bulamamaktayım yardımlarınızı beklıyorum

• Oynayıp bitirdiğim veya henüz oynamadığım ancak benim de oynamayı planladığım oyunlardan önerebilirim :
    - Mass Effect 1-2-3 (En kısa sürede başlamak istediğim serilerden)
    - Bioshock Serisi (Infinite'e yeni başladım. Oyun atmosfer olarak muazzam. Hikayesi de çok övülüyor.)
    - Hitman Absolution (Türünün en iyilerinden.)
    - Wolfenstein 1-2 (Underrated oyunlardan, oynanmalı)
    - Spec Ops: The Line (Keza Wolfenstein gibi bu oyunda underrated ve oldukça kaliteli)
    - Metro Serisi (İlk oyunun sadece birazını oynayabilmiş ve çok beğenmiştim. Yeni oyunu -Exodus- çıkacak bu yıl.)
    - Divinity Serisi
  • DDr.M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederım hıtman eklemgı unudmusum oynamadıysan oyna kesınlıkle ayrıyetten metro ve bıoshock serısınıde oynadım wolfensteın henuz oynamadım dıvınıty de lısteme yer verdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOTA 2 DERGILERE SAHIP ACCOUNT.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.