Arkadaslar benim pc cok eski en kısa zamanda yenisini alacam ama alana kadar idare etmek zorundayım Benim Pc nin ozellikleri sunlar : İşletim Sistemi OS :Microsoft XP Home Edition CPU :İnter(R) Celeron(R) CPU 2.40GHz RAM :767 Video Kartı :NVIDIA GeForce FX 5200 Diablo gibi dusuk gereksinimli ve zevkli oyunlar önerirseniz sevinirim . Simdiden Teşekkurler
quote:Orijinalden alıntı: RaigorStone quote:Orijinalden alıntı: Microfix Freedom Fighters iyidir. Saol ama 3 keremi ne sıfırlattım Angry Birds yükle oyna o zaman
quote:Orijinalden alıntı: Microfix quote:Orijinalden alıntı: RaigorStone quote:Orijinalden alıntı: Microfix Freedom Fighters iyidir. Saol ama 3 keremi ne sıfırlattım Angry Birds yükle oyna o zaman Yuklu pc de hemide rio versionu Artık maymun oldure oldure canım sıkıldı
quote:Orijinalden alıntı: Microfix GTA Sanandreas bitirdinmi? Tam bitirecektim ama en son gorev cok zordu bende sinirlendim sildim
quote:Orijinalden alıntı: Microfix Call of Duty 1 oyna 1 de bitti 2 de Kusura bakma ugrastırmak icin soylemiyorum