Şimdi Ara

Oyun Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşırı derecede canım.Survival tarzda oyun çekiyor.

Zombi(zorunlu değil) ve Role Playing de içeren bu tarzda oyun önerilerinizi bekliyorum.

Oynanacaklar:
    1-DayZ
    2-WarZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slithe -- 13 Eylül 2013; 18:48:24 >

• Olduğum yerde titriyorum acil lazım oyun :D

Şimdilik ufak bir indie oyun buldum
  • Don't Starve.

İyi forumlar.
  • Dont Starveyi halihazırda oynamaktayım ve hafif sıktı artık bayağı ilerledim sanırım.Teşekkürler öneri için.
  • DayZ vardı bir ara ne oldu bilmiyorum. Güzel survival için.

Biliyorsundur büyük ihtimal ama gene de yazmakta fayda var.

İyi forumlar.
  • Az önce araştırırken gördüm siz yazınca da pekişti.

Zaten sırayla hepsini deneyip satın alıp oynamayı düşünüyorum.Aklınızda birden çok oyun varsa hepsini yazarsanız sevinirim.
    Biraz uzak olduğum bir bölüm survival kısmı yeni yeni oynamaya başlıyorum
  • Dead Nation var, zombi survival

(kuş bakışı)

düzenleme: oyun sadece ps3 için çıkmış, basit olunca pc modeli de vardır diye düşündüm

düzenleme 2: Amnesia sever misin?
    biraz korku içerir ama amaç kurtulmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-070660CBF -- 13 Eylül 2013; 11:02:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    5 ay önce açıldı
    oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    OYUN ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin aradığın oyun DayZ :) Ama Arma II oyunu için hazırlanmış bi map olduğundan önce oyunu indiriceksin falan uğraştırır. Onun yerine WarZ yükle derim. DayZ çakması olarak hazırlanmış bir oyun (bana göre) olsa da yine de senin aradığın cinsten bi oyun. Yeni ismiyle " Infestation: Survivor Stories " oldu oyun.
  • Dead Space 3 Zombie li falan korkulul ama olsun o kadar değil
  • yorumlar için teşekkürler dayz yi de warz yi de deneyeceğim.İndirmeleri başlattım

Başka öneri varsa da kabul edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slithe -- 13 Eylül 2013; 18:52:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

Dead Nation var, zombi survival

(kuş bakışı)

düzenleme: oyun sadece ps3 için çıkmış, basit olunca pc modeli de vardır diye düşündüm

düzenleme 2: Amnesia sever misin?
    biraz korku içerir ama amaç kurtulmak

Severim o tarz oyunları amnesia da oynadım zaten.Keza Outlast i da bitirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Slithe

yorumlar için teşekkürler dayz yi de warz yi de deneyeceğim.İndirmeleri başlattım

Başka öneri varsa da kabul edebilirim.

ben 8-9 yaşındayken arkadaşlarımla Halo Custom Edition oynardım. Çocukluğumdaki en iyi yıllar olduğunu söyleyebilirim. İngilizler falanda var.
  • Slithe S kullanıcısına yanıt
    Dayz(oynucak arkadas buldun mu yanına en eğlenceli survival tarzı oyundur) , Minecraft , 7 Days To Die (daha yeni bir oyun alphada server sayısı 1 eli gecmez) , Warz(önermem) , Dayz Standalone(çıkmak üzere daha tarihi belli degil ama yakın deniyor) umarım yardım edebilmişimdir aklıma geldikçe yazarım en sevdiğim tarzdır survival. Role playing icin ise Gmod(garry's mod)'un DarkRP sini önerebilirim cidden cok zevkli insanlar belirli meslekler secip onun rolunu yapıyorlar ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: sitritfaytır

Dayz(oynucak arkadas buldun mu yanına en eğlenceli survival tarzı oyundur) , Minecraft , 7 Days To Die (daha yeni bir oyun alphada server sayısı 1 eli gecmez) , Warz(önermem) , Dayz Standalone(çıkmak üzere daha tarihi belli degil ama yakın deniyor) umarım yardım edebilmişimdir aklıma geldikçe yazarım en sevdiğim tarzdır survival. Role playing icin ise Gmod(garry's mod)'un DarkRP sini önerebilirim cidden cok zevkli insanlar belirli meslekler secip onun rolunu yapıyorlar ^^

Fight Club kurup işlettiğimiz zamanlar geldi aklıma

İyi forumlar.
  • aynen kanka cok iyiydi tüm şehire izletiyoduk. kameralar falan kurmustuk
  • Minecraft candır.
  • aynen hocam minecraft ta cok zevkli zamanında vds server kurmustum minecraftta cok güzel günlerdi kraldım resmen
  • garrys modu da bir deneyelim o zaman
  • Dedad space 3 ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.