merhaba arkadaşlar pek aktif bir üye olduğumu düşünmüyorum forumdan bolca yararlandığım için bende bir şey yapayım dedim size önereceğim oyunlar yüksek grafikli güncel oyunlar umarım beğenirsiniz ilgi görür ise başka oyun incelemeride koymayı düşünüyorum
Bu incelememde size bladeslinger'ı anlatacağım oyun ios'tan sonra androide uyarlanmış grafikleri oldukça güzel fakat bu oyunda asıl olan oynanış tarzı. Kullandığım cihaz s3 grafikleri gayet güzel takılma yaşamadım ekran görüntüleri zaten kendini anlatıyor. Oyunda 3 adet saldırı yönteminiz var revolver elektirikli yumruk ve kama galiba hançer tarzı bir bıçak oyun size başlangıçta iki tane oynama tarzı sunuyor biri klasik diğeri kendi geliştirdikleri oyun tarzı klasikte ekranda bildiğimiz tarzda yön tuşları saldırı butonları var bıçak kullanmak için parmağımızı ekranın sol kısmında sağ sol aşağı yukarı yapıyoruz inanın çok süper bir tarz kesinlikle başka oyunlarda kullanılması lazım bu tekniğin diğer oynama tarzı modern diyelim oyun yapımcılarının geliştirdiği bu tarzda komboları parmağımızı ekranda sürerek hareketleri yapıyoruz iki parmak ile yumruk atıyoruz düşmanların üstüne dokunduğumuzda karakter tabanca ile ateş ediyor dövüş sırasında yavaş çekime bağlaması oldukça hoş sahneler ortaya çıkarıyor ayrıca oyunda upgradeler alıp kendimizi geliştiriyoruz dövüş sırasında kendimize iskambil kartlarıyla bufflar basıyoruz kısa ama etkililer canımız azaldığında pot alıyoruz oyunun en gelişmiş yanı anlayacağınız üzere oynanabilirlik. Hikayesi western dünyasında bol yaratıklı bir dünyada geçiyor eşyalar ve çevre steampunk ve büyü tarzında çizimlere sahip karakterimiz kasabaya geliyor ve kardeşini arıyor daha oyunu bitirmedim ondan hem spoiler veremiyorum hemde fazlasına gerek yok oyunun can sıkan kısmı çok altın isteyip az altın vermesi ve bazı cisimleri aramak can sıkabiliyor ve çevre çok sınırlı six guns'taki gibi özgür bir dünyada değiliz ve en basitinden bir basamağı bile çıkamıyoruz neresi alan olarak belirlenmişse orda geçiyor tüm olaylar puanlamama geçeyim
oynanabilirlik 5/5 yeni bir tarz sundukları için bence full puan hak ediyorlar
grafikler 4.5/5
genel 4/5
deniyeceğim güzele benziyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme