Şimdi Ara

Oyun Önerisi İstiyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar elimde 2-3 oyun için yeterli para bulunmakta aklımda olan oyunlar şunlar ama televizyonum HD değil baştan söyleyeyim :)

Kesinlikle alacak olduğum oyun : Mortal Kombat 9

Aklımda olan oyunlar : Gow 3, Unc 3, Pes 2012 bunlar geliyor aklıma öncelikle şunu söyliyim GOW 3 kadar güzel bir oyun olamaz diye düşünüyorum (o tarz) onu da alacağım büyük ihtimal yanında bir de beni eğlendirecek yani oynadığımda keyfimi yerine getiricek oyun var mı? Elimde FIFA 2012 ve Skyrim var açıkcası Skyrim oyununu hiç beğenmedim FIFA ya gelirsek hastasıyım önerilerinizi bekliyorum :)

• Televizyonun hd değilse özellikle uncharted 3'den tam bir verim alamazsın, gow3 ve pes 2012 idare eder...
  • Öncelikle GoW 3 ü mutlaka al.Bide uzun vadeli bi oyun istiyorsan Battlefield 3 ü almalısın multisi seni çok uzun süre idare eder
  • Hocam heavy rain oynamadiysan mutlaka oyna
  • futbol oyunu olarak aklındaki pes 2012 favorim :)
  • Türkçe oyunları öncelikli alabilirsin.
  • lbp eğlencelidir.
    uc3
    rdr
    kz serisi
    batman ac
    heavy rain
    gow3
    mgs4
    bunları almalısın
  • PES 12' yerine fifa öneririm.
  • Televizyonum hd değil diyor, herkes kafasına göre oyunları sallamış, saydığınız oyunların çoğunda yazılar bile okunmaz tüplü tv'de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Televizyonum hd değil diyor, herkes kafasına göre oyunları sallamış, saydığınız oyunların çoğunda yazılar bile okunmaz tüplü tv'de...

Evet arkadaşım aynen öyle oluyor elimde FIFA 2012 var futbolcu isimlerini zor okuyorum :) Unc 3 Dublajlısını bulamaz mıyız?

Aslında ben fifacıyım en iyi futbol oyunu bence pes i bi arkadaşım önerdi ondan söyledim aslında hiç alma taraftarı değilim :) Mortal Komba 9 ve Gow 3 alıcam bide eğlendiricek bi oyun arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Belki futbol oyunlarında futbolcunun isminin gözükmemesi çok bişi değiştirmez lakin Gow3 gibi doğru zamanda doğru tuşa basman gereken oyunlarda ekranda çıkan tuşları karıştırabilirsin. Bence Gow'u şöyle güzel bir HDTV alana kadar rafa kaldır.
  • Kesinlikle battlefield3 alıp ilk single sonra mutliplayer oynamanı tavsiye ederim herşeyiyle harika bi oyun. TV hd olmasada zevk alırsın
  • MW3
  • MW3
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghillie_suit

Belki futbol oyunlarında futbolcunun isminin gözükmemesi çok bişi değiştirmez lakin Gow3 gibi doğru zamanda doğru tuşa basman gereken oyunlarda ekranda çıkan tuşları karıştırabilirsin. Bence Gow'u şöyle güzel bir HDTV alana kadar rafa kaldır.

zamanda doğru tuşa basmak için mesela x tusu o altta çıkıyor ucgen tuşu yukarda gibi o problem olmaz
  • Tv HD değilse, isterse çıkmamış exclusive'ler bile sende olsun. Zerre tat alamazsın.
  • Fifa 12 al
  • İnfamous 2 demin tüplü tv'de bitirdim gerçekten süper oyun yapmışlar. Yazılar evet biraz küçük ama herhangi bir sorun çıkarmadı bende :)
  • hdsiz tv'de oyun oynamak bana ps2 gib geliyo.

red dead redemption

ve modern warfare 2

bunlari seni bay idare eder.

ve mutlaka bir hd tv almaya calis.
    cunku cok buyuk bir fark var goruntu kalitesinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.