Şimdi Ara

Oyun oynadığımda Sürekli Pc kapanıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar nerden başlayacağımı inanın bilemiyorum. interneti okadar dolaştımki herkez aynı şeyi yazmış bu soruna ilgili. evet Oyun oynarken P sürekli kapanıyor. Ne yaptımsa düzeltemedim. Tüm donanımlarımı değiştirdim ama yine sonuç alamadım. Sizlere değişmiş olduğum donanımlarımı sayayım.

1- Power 500 whatt

2- 4 Gb Ram

3- Gigabayt Anakart

4- 1 Gb Ati 5600 Ekran kartı fanlı

5- İşlemci = Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2,40Hz 2,40GHz

İşlemcim 4 çekirdek işlemciyide yeni değiştirdim.

6- 64bit işletim sistemi

7- 2 adet Fan taktırdım. Ekran kartının fanı var ama yetersizdir diye üst tarafına koydum fanı. diğer fanı ise CD room'un yanına koydum soğutsun diye.

işte değiştirdiğim parçalar bunlar arkadaşlar bu saydıklarımın hepsi yeni eskileri yeretsizdir diye daha iyilerini taktırdım ama nafile hala oyun oynarken pc kendini kapatıyor kapanıncada düğmeye basıp ben açıyorum. Bilgisayarcı benim yakın arkadaşım. parçaları değiltirmemi söyleyen o oldu bilgisayarı nerdeyse sıfıra çıkardık birde format attık ama nafile hala kapanıyor. Bilgisayarcı arkadaşım birde kasayı değiştirelim diyor yetersiz kalıyordur geniş olursa daha iyi olur diyor. Ha unutmadan arkadaşlar birde Hard Diskimde sorun olduğunu düşünüyoruz kopyalama yaparken bazen hata veriyor disk kablusunun yuvasıda biraz gevşek arkadaşım hardiskinde gitmiş diyor yani kopyalama falan yaparken hata verdiğide oluyor. Ne olur artı yeter bana yardımcı olun kafayı yiycem nerdeyse 1 milyarlık harcama yaptım ama yine aynı sorunu veriyor.

Bu arada oynadığım oyunun ismi '' Left 4 Dead 2'' bu oyun oyun orjinal bir oyundur ama Pc kapanma olayı diğer oyunlardada yapıyor

Lütfen yardım. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dayyyyy -- 18 Kasım 2010; 3:43:15 >

• 1000 tane sebebi olabilir bunun. ama kopyalama yaparkende hata veriyor dediğine göre muhtemelen hard disk tedir sorun işte. onda değilse dediğim gibi birçok nedeni olabilir. mesela yakın zamanda banada oldu. havaların soğumasıyla odaya bi elektrikli soba koydum. soba yanıyor dibimde onla aynı anda pc de oyuna girince bikaç dakka içinde direk ya mavi ekran veriyor yada kapanıyordu. priz kaldırmıyormuş ikisini. sobayı başka prizden çektim halloldu. bunun gibi alakasız birçok nedeni olabilir.
  • o değinin bende yapmıştım pc nin yanında ben ufoda çalıştırıyordum ama hiç sorun vermiyordu :(
    Dünde Cpu Kanını tekrar değiştirdim Slikon termalde sürdüm hatta elektirik tesisatınıda yeniledim topraklama yaptım ama nafile hala aynı sorun neyacağım ben yaa iyice sinir delisi oldum ben :(
  • sadece oyun oynarken kapanıyorsa ısınma sorunu olabilir bu
  • Bendede olmuştu Pc'yi başlatıyordum 10-15 dk sonra kapanıyordu.Birde baktım çalışır haldeyken Pc'nin Psu'nun fanı dönmüyordu içini temizledikten sonra hallolmuştu ama eriyik haldeydi.Entering the sleep mode'de yaziyormuydu.
  • PSU kasa ile beraber geldiyse gerçek 500W değildir o. Bu sistem için sağlam PSU gerekir. Hazır kasa PSU ların bu sistem için yeterli olacağını düşünmüyorum. Sorun PSU olmasa bile yinede değiştirmeni öneririm.
  • Arkadaşlar ben bu konuyu unutmuşum özür dilerim. sorunu çözdük bilgisayacı arkadaş power düşük yetersiz dedi ve aynı zamanda çok adi bir ürün olduğunu belirtti saolsun Daha iyisini takınca bilgisayarım normale döndü!..
  • arkadaşlar bu sorun bende de oluyor ama her oyunda olmuyor psu 700 wat thermaltake kasaya dahil gelmişti battlefield 4 ü bitirdim sorun yaşamadim ama cod ghost ve the witcher 2 de bu sorunu yaşıyorum oyuna giriyorm 30 dakika falan sonra kapanıyor. pc yi daha yeni aldım 8 gb ram hd7870 ve fx 6300 var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.