Şimdi Ara

Oyun oynady?ym laptop için hangisini önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkada?lar. Oyun oynady?ym laptopta üzerinde bulunan disk yetmedi?i için diski de?i?tirmeyi dü?ünüyorum. Bu üç diskten birini almayy dü?ünüyorum. 7200 rpm olan benim favorim ama di?er ikisi de boyut olarak daha büyük. Kullananlardan veya bilgisi olanlardan yorum alabilir miyim lütfen? ?imdiden te?ekkür ederim. Yyi ak?amlar.

Oyun oynady?ym laptop için hangisini önerirsiniz?�

• SSHD
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt
    5400 rpm olması sıkıntı olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCowboy

5400 rpm olması sıkıntı olmaz mı?

Niye sıkıntı olsun ? almışken 1 TB al
    boyut olarak çok önemli değil. biraz araştırdım da sshd 5400 rpm hdd 7200 rpm den daha fazla performans gösterir yazmışlar ama ürün yorumlarında da pek bir fark göremedim diyenler var. Depolama boyutu olarak sıkıntım yok çünkü dvd sürücüsü yerine takılan hdd yuvası alarak şimdi üzerinde olanı da ikinci sürücü olarak kullanmaya devam edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCowboy

boyut olarak çok önemli değil. biraz araştırdım da sshd 5400 rpm hdd 7200 rpm den daha fazla performans gösterir yazmışlar ama ürün yorumlarında da pek bir fark göremedim diyenler var. Depolama boyutu olarak sıkıntım yok çünkü dvd sürücüsü yerine takılan hdd yuvası alarak şimdi üzerinde olanı da ikinci sürücü olarak kullanmaya devam edeceğim

O zaman 120 GB lık bir SSD alın tam performans için.
    toplam alan çok küçük kalır ama o şekilde. sshd olanı alıcam sanırım. benim de aklıma yattı o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.