Şimdi Ara

Oyun oynamak için hangi laptopu almalıyım kararsız kaldım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

O değilde soran arkadaşdan hiçbir yorum yok.

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır 3080 satıyorum. 4000 serisi 4080 ve 90 hariç çöp desem yeridir herhalde eğer DLSS3 ve Frame Generation yoksa oynadığınız oyunlarda. 4070 ile 3070Ti saf performansta aynı FPS değerlerini veriyor. Biri 50-60k, diğeri 35-40k

Elimde sıfır ROG Strix Scar 15 - 130W 3080 laptop var. Düşünürseniz yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acelilctl -- 22 Mart 2023; 21:50:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Özelden yazdım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hagi10best kullanıcısına yanıt

Evet reis bende bunun bir düşük modelini alıcam inşallah pişman olmam

• Dostum bu fiyata çıktıktan sonra üstte benim paylaştığımı alsana? Sadece ram fiyat farkına bir üst ekran kartına da ulaşmış olacaksın. Arada 3000 tl var sadece.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

bu bilgisayar bende de var yeni aldım 1 ay falan olmuştur çok güzel

• dreamboi kullanıcısına yanıt

Acer Nitro 5 AN517-41 bunu aldın herhalde. Güzel olmaz mı? Biz hala i5-7200 u işlemcili 12.5 inch laptop kullanıyoruz. Bize de nasip olur inşallah. (İnanmak istiyorum, inanamıyorum). Size hayırlı olsun, güle güle kullanın.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 23 Mart 2023; 17:59:14 >
  • hagi10best kullanıcısına yanıt

Öyle yapıcam abi bir sıkıntı çıkmaz umarım, internetten sipariş etmeye korkuyorum bir şey olur gelirken diye, laptop arızalı falan olursa

• akakce.com
    MSI Katana 17 B12VFK-082XTR i7-12650H 16 GB 1 TB SSD RTX4060 17.3'' Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-msi-katana-17-b12vfk-082xtr-i7-12650h-16-gb-1-tb-ssd-rtx4060-17-3-full-hd-notebook-fiyati,296434304.html

Teşekkür ederim evet gösterdiğiniz bilgisayarı birebir aldım. Malum ortalık ne olacak belli değil bilgisayarlar daha fazla pahalanmadan bir an önce almalıyım diye düşündüm. Memnunum şimdilik. Sadece fanları güçlü olduğu için biraz gürültülü çalışıyor onun dışında çok güzel

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt

Helal olsun, helal olsun. Doğru dedin öneri istiyorlar ama geri dönüş yapmıyorlar. Forumdaşlık kalmadııııı, kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 24 Mart 2023; 17:43:18 >
  • dreamboi kullanıcısına yanıt

İyi yapmışsın, yarın alamayacağını bugünden almak en mantıklısı. Normal kullanımda pek fan sesi olmaz, yüklenince

ses olur. Üzümün çöpü, armutun sapı dersen seçip alana kadar ooooh oh yani.

Ben sadece bilgisayar forumunda gördüm biz o kadar bakıp atıyoruz insan geçtin teşekkür etmeyi attığımız modeller hakkında yorum bile yapmıyor. Neyse hocam bende sildim zaten attıklarımı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.