Merhaba arkadaşlar,sistem imzadaki gibi. 2 aydır bilgisayarımı kullanmıyordum üniversitede yurtta kaldığım için masaüstü evde kaldı. Bugün gelip açtığımda ekranda oyun oynarken ve hatta menüde gezerken bile yırtılmalar olduğunu farkettim. Monitör ayarlarını vs sıfırladım takıp çıkardım (vı dan bağlı) sorun sizce nedir çözümü nedir? Teşekkürler.
Dostum eğer oyunlarda Vsync açarsan bu sorunu çözebilirsin diye düşünüyorum. Ancak masaüstünde nasıl oluyor anlamış değilim, yani tearing'i fark edebileceğin bir görsek efekt vs. yok masaüstü içinde nasıl gözüne çarptı bilmiyorum. Oyunlarda bir dene, hatta nvidia control panelinde bunla ilgili bir ayar olacaktı, Vsync'i bir de oradan aç ve monitörünü dahili grafik kartı yerine 970 ile çalıştırdığından emin ol İyi forumlar meslektaş
quote:
Orijinalden alıntı: ozi2708
Dostum eğer oyunlarda Vsync açarsan bu sorunu çözebilirsin diye düşünüyorum. Ancak masaüstünde nasıl oluyor anlamış değilim, yani tearing'i fark edebileceğin bir görsek efekt vs. yok masaüstü içinde nasıl gözüne çarptı bilmiyorum. Oyunlarda bir dene, hatta nvidia control panelinde bunla ilgili bir ayar olacaktı, Vsync'i bir de oradan aç ve monitörünü dahili grafik kartı yerine 970 ile çalıştırdığından emin ol İyi forumlar meslektaş
Teşekkürler yorum için hocam sorunu hallettim aynı anda hdmı dan tv ye de bağlı olduğunu farkettim o kabloyu çıkardım sorun çözüldü :)
reachthetop
kullanıcısına yanıt
Rice ederim hocam geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: reachthetop
quote:
Orijinalden alıntı: ozi2708
Teşekkürler yorum için hocam sorunu hallettim aynı anda hdmı dan tv ye de bağlı olduğunu farkettim o kabloyu çıkardım sorun çözüldü :)
Hdım baglı olunca oluyor genelde. Ben onuda çıkarttım fakat yırtılma devam ediyor. Sayfayı aşagı yukarı indirirken fark ediliyor video izlerken fark ediliyor. Biraz ayarları kurcalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme