Bilgisayarımın oyun oynamak için yeterince güçlü olduğunu düşünüyorum. Sistem Özelliklerim:http://sharesend.com/w6u6i Bilgisayarımda Two Worlds, Chess Titans, Battlefield gibi oyunları rahatlıkla oynuyorum. Ancak Allods Online oyununu açıyorum 20-30 dk oynadıktan sonra hoparlörden dıt dıt sesleri geliyor 5 saniye sonra gidiyor, o sırada görüntü gidiyor sinyal yok diyor ve monitör kendini uykuya alıyor. En sonunda da bilgisayara ne yapsam işlemiyor. Reset tuşuna basınca bile bir şey olmuyor. Ancak kapatıp yeniden açmam gerekiyor. O sırada klavye bile donuyor, gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Numlock capslock a filan bassam bile tepki yok ve ışıkları bile kapanıp açılmıyor. Ama örneğin numlock oyun oynarken açıksa ışığı ben bilgisayarı kapatana kadar yanıyor. Kasa da çalışmaya devam ediyor ama ışıklı ve fanlı bir metal parçasından farkı kalmıyor. Hiç karşılaşmadığım bir durum, yazılımsal mı donanımsal mı bilemiyorum. Bana yardım eder misiniz?. Edenlere şimdiden teşekkürler.
Haklisiniz ama verilerimi yedekleyecek ortamim yok. Ayrica tek bir oyunda olmasi garip. Sonuçta bu oyun milyonlarca kişi tarafindan sorunsuz oynaniyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme