Şimdi Ara

Oyun oynarken donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ikinci el bir sistem düzdüm lakin oyunlarda felaket bir kasma söz konusu yani normalde cod 4 de 500 fps vermesi gerekerken 10 fps veriyor yani oynanmıyor cok donuyor.herşeyi denedik format bios vs ama birtürlü yapamadık benim tahminim uyumsuzluk sizinde fikrinizi almak istiyorum.
    SİSTEM ŞU

gigabayte 965P-DS3
    zotac 9800 gtx
    530 w Tagan psu
    intel core 2 1.86 işlemci
    3 gb 800 mhz ram
    360 gb sata hard disk

EVET ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM YARDIM EDEBİLEN VARSA DİLESİN BENDEN NE DİLERSE !

THemaHo_0@hotmail.com
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşım ekran kartının sürücülerini yükledin değil mi?
  • overclock yaptıysan pcı 100 e sabitledin mi. eger varsa overclockları devre dışı bırak dene birde bakalım
  • hayır arkadaşlar dediklerinizin hepsini dedim ayrıca bir çok şeyi denedim ama olmuyor ayrıca oc yapmadım !
  • Nvidia'nın sitesinden en son çıkan driver'ı yükle eğer cd'den yüklüyorsan. Başka oyunlarda denedin mi, nasıl performans veriyor?
  • Fanları kontrol edin. o 3ncü rami çıkartıp bir daha deneyin. Bu arada ben bu oyunlardaki FPS olayını hiç anlamam 500 FPS nedir yahu? Biz 25FPS ile film seyrediyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kunter

Fanları kontrol edin. o 3ncü rami çıkartıp bir daha deneyin. Bu arada ben bu oyunlardaki FPS olayını hiç anlamam 500 FPS nedir yahu? Biz 25FPS ile film seyrediyoruz.

Arkadaş abartmış biraz, doğru. Nasıl sistem olursa olsun COD 4'te 500 fps alınmaz zaten. Ama 10 fps alması çok garip hakikaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda fps kitlenme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 500 fps en düşük grafikte demek istemiştim ama ben oyunun bütün ayarlarını kıstım düşünsenize ya 640'a getirdim 9800 gtx ve acayip bir donma söz konusu nfs carbonda bile donuyor dediğim gibi parçalarda uyumsuzluk olabilirmi ? ha birde o ram olayınıda denedim olmuyor !
  • pc de sorun olabilir veya ekran kartında bu kart ile donma faln yaşaman imkansız
  • vallahi çözemedik işde bir türlü yardım ederseni cok sevinirim deli etti bu iş beni 4 ay önce aldım makineyi daha hayrını göremedik !
  • işlemcin darbogaz yaratıyor,seninki BMW 3.30 a hacı murat motoru takmak gibi bisi olmus
  • arkadaşım genelde yapılacak şeylere bakmışsın zaten benim tavsiyem bir yerden ekran kartın bi arkadaşında varsa ekran kartını dene yada ekran kartını başka makinada dene! eğer ekran kartının sürücüsünü doğru yüklediysen sürücü ile bi problemin yoktur sorunu böle çözmeye çalış ekran kartında sorun olabilir sorunu en kolay böyle bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.