Şimdi Ara

Oyun oynarken kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım oyun oynarken kendi kendini kapatıyor ve yaklaşık 5dk süreyle açmama da izin vermiyor. Nedeni ne olabilir acaba?

• Hangi oyunu oynarken her türlü oyun mu?
    Normal sörf yaparken bir sorun olmuyorsa ısınmadan dolayı ekran kartı kendini kapatıyor ve soğuyana kadar açtırmıyor olabilir.Yada başka bir parça çok ısınıyordu.
    Sıcaklıkları oyun oynarken zaman zaman kontrol edin yada kasa yanınızda açık dursun kapanınca elleyin en sıcak olanı bulun.
    Eğer tozlu ise iyice bir temizlik yapmanızı öneririm.Birde fanları kontrol edin bozulan yada yavaş dönen var mı dye...
  • Çok büyük bir ihtimal powerdan power ısınınca soğuyana kadar açmaya izin vermez. ilk olarak bilgisayarın içini açıp powerı temizle test et gene kapanıyor mu bi bak kapanıyorsa powerı değiştir.
  • Sleeping Dogs u oynarken kapanıyor mesela. Büyük ihtimal powerdan diye düşünüyorum bnde, bir temizlik yapmam gerekiyor galiba. Teşekkürler yorumlarınız için.
  • Yüksek kaliteli oyunlarda oluyorsa ekran kartını kontrol et derim ama her oyunda aynısı oluyors powerdandır bence
  • Yok her yuksek kaliteli oyunlarda oluyor kapanma, simdi power i actim temizledim falan gene aynisini yapti sanirim power i degistirmem gerekiyor, oneriniz varmi hangisini almam gerektigine dair?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemini yazmalısın. ne kadar güç çeker birde bütceni
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacking67

sistemini yazmalısın. ne kadar güç çeker birde bütceni

Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz
    8GB RAM
    XFX AMD RADEON HD6870

bütçemde 100liraya kadar birşeyler alabilirim, fiyatlarını tam olarak bilmiyorum genel olarak söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caghdo

quote:

Orijinalden alıntı: hacking67

sistemini yazmalısın. ne kadar güç çeker birde bütceni

Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz
    8GB RAM
    XFX AMD RADEON HD6870

bütçemde 100liraya kadar birşeyler alabilirim, fiyatlarını tam olarak bilmiyorum genel olarak söyledim.

http://www.netsiparis.com/detay/14232323020/HUNTKEY-ACTIVE-PFC600-500W-POWER-SUPPLY
    bu senin işini görür bence. 1x 8 pin 1x 6 pin ekran kartı besleme çıkışı var.

• ısınmadan kaynaklandığı kesin.Benim başımada gelmişti.sıkındı psu daydı.aç bi temizle istersen kasanı.
  • Powerde sorun olabilir veya ekran kartında
    Güvenlikli sigortaları düşün, sigorta attığında güvenli bir duruma kadar kendini açtırmaz.
    Bizde sigorta bozuk sanarız
    istersen sistemin bi elden gecir.
  • yalnız şöyle birşey var, bu ekran kartını almadan önce powerdan güç istemeyen ekran kartım vardı hiçbir sorun olmadan çalışıyordu. Sonradan XFX HD6870 aldım powerdan 2 tane kablo girişi vardı onları taktıktan sonra ne zaman oyuna girsem ekran kartının fanı hızlı çalışıyor ve 10-15dk sonra kapanıyor. Yani bencede büyük ihtimalle powerdan gibi geliyor. Değiştirmem gerek galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.