Arkadaşlar Dün Format Attım , Bilgisayarın İçini İyice Temizledim Ramleri vs. sırf mavi ekran hatası veriyor diye bunları yaptım.. Neyse dedim açalım hayırlısıyla oyuna girdim atmadı ertesi gün hata tekrar açılmaya başladı gıcık kaptım yaaa!! Her 30 dakika'da bir reset atıyor mavi ekran hatası sadece oyunda atıyor normal bilgisayar açıkken sapa sağlam sadece 1 oyunda atıyor oda "Wolfteam" bütün oyunları açıyor sadece "Wolfteam" mavi ekran veriyor deli oldum Nasıl birşeydir bu yaa ramleri kasayı süper temizledim süpürgeyle çektim felan pervaneyi temizledim herşeyi yaptım ısınma felanda yok oyunda. EL ATIN LÜTFEN !!
Bilgisayar > Özellikler > Geliştirilmiş Ayarlardaki .. Bilgisayar > Yönet > Uzaktan Yordam felan onların hepsini herşeyi denedim yok a diyor b demiyor :S
Lütfen yardım BlueScreen Hatasu ayrıntıları :
Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: BlueScreen OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.768.11 Yerel Kimlik: 1055
Sorun hakkında ek bilgiler: BCCode: 10e BCP1: 0000001E BCP2: 00000000 BCP3: 00000000 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1
Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar: C:\Windows\Minidump\081512-16738-01.dmp C:\Users\LeiChi\AppData\Local\Temp\WER-29952-0.sysdata.xml
Microsoft Hata Bildirimi Hizmeti, Microsoft'un ve Microsoft ortaklarının kullandığınız yazılımlardaki sorunları tanılamalarına ve çözüm sağlamalarına yardımcı olur. Her sorun çözülemez; ancak çözümler kullanılabilir olduğunda, bildirdiğiniz sorunu çözecek adımlar veya yüklenecek güncelleştirmeler olarak sunulur. Sorunların engellenmesine yardımcı olmak ve yazılımların daha güvenilir olmasını sağlamak için, bazı çözümler hizmet paketlerine ve yazılımların sonraki sürümlerine de eklenir.
Microsoft Hata Bildirimi Hizmeti, Windows kurulumu sırasında bir sorun oluşması durumunda çalışabilecek bir hata bildirim hizmeti olan Kurulum Onarımı hizmetini de sağlar.
TOPLANAN, İŞLENEN VEYA AKTARILAN BİLGİLER
Windows 7 de dahil olmak üzere birçok Microsoft yazılım programı bildirim hizmetiyle birlikte çalışacak biçimde tasarlanmıştır. Bu yazılım programlarından birinde bir sorun oluşursa, bunu bildirmek isteyip istemediğiniz sorulabilir. Windows işletim sistemini kullanan sanal makineler barındırıyorsanız, Microsoft Hata Bildirimi Hizmeti için Windows işletim sistemi tarafından oluşturulan raporlar bu sanal makineler hakkında bilgiler içerebilir.
Bildirim hizmeti, oluşan sorunu tanılamak ve çözmek için kullanılabilecek aşağıdaki gibi bilgileri toplar:
* Yazılımda veya donanımda sorunun oluştuğu yer * Sorunun türü veya önem derecesi * Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar * Temel yazılım ve donanım bilgileri * Olası yazılım performansı ve uyumluluk sorunları
Bu raporlarda istenmeden de olsa kişisel bilgiler yer alabilir. Örneğin, bilgisayar belleğinin anlık görüntüsünü içeren bir bildirimde adınız, üzerinde çalıştığınız belgenin bir parçası veya bir Web sitesine göndermiş olduğunuz veriler bulunabilir. Bir raporda bu tür bilgilerin bulunma olasılığı varsa, kurulum sırasında veya Denetim Masası'nda “Önerilen ayarlar” seçeneğini kullanarak otomatik raporlamayı etkinleştirmiş olsanız bile, Windows bu bilgileri göndermek isteyip istemediğinizi sorar. Böylece, raporu Microsoft'a göndermeden önce inceleyebilirsiniz. Dosyalar ve veriler içeren raporlar, siz onları inceleme ve gönderme fırsatı buluncaya kadar veya gönderilmelerinden sonra bilgisayarınızda depolanabilir.
Bir hata raporunun kişisel bilgiler içermesi durumunda, Microsoft bu bilgileri kimliğinizi belirlemek veya sizinle iletişim kurmak için kullanmaz. Ek olarak, kurulumda "Önerilen ayarlar" seçeneğini kullanarak veya Denetim Masası'nda otomatik raporlamayı etkinleştirirseniz, bildirim hizmeti sorunların nerede oluştuğu ile ilgili temel bilgileri gönderir, ancak bu raporlar yukarıda açıklanan ayrıntıyı içermez.
Raporu gönderdikten sonra, bildirim hizmeti sizden karşılaştığınız hatayla ilgili daha fazla bilgi isteyebilir. Bu bilgilerde telefon numaranızı veya e-posta adresinizi vermeyi seçerseniz, hata raporunuz kimlik bilgilerinizi içerecektir. Microsoft sizinle bağlantı kurarak, bildirdiğiniz sorunun çözümlenmesi için ek bilgiler isteyebilir.
Microsoft Hata Bildirimi Hizmeti, bilgisayarınızda depolanan ve bilgisayarınızı benzersiz olarak tanımlamak üzere hata raporlarıyla birlikte gönderilen bir genel benzersiz tanımlayıcı (GUID) oluşturur. GUID, rasgele oluşturulmuş bir sayıdır; kişisel bilgiler içermez ve kimliğinizi belirlemek için kullanılmaz. Bu GUID değeri, ne kadar kapsamlı bir görüş bildirimi aldığımızı ve önceliklerimizin neler olduğunu belirlememize olanak tanır. Örneğin GUID, Microsoft’un bir sorunu yüz kez yaşayan bir müşteriyle aynı sorunu tek bir kez yaşayan yüz müşteriyi birbirinden ayırabilmesini sağlar.
BİLGİLERİN KULLANIMI
Microsoft, hata ve sorunlarla ilgili bilgileri, Microsoft ürünlerini ve hizmetlerini ve bu ürünlerle ve hizmetlerle birlikte kullanılmak üzere tasarlanan üçüncü taraf yazılım ve donanımları geliştirmek için kullanır. Microsoft çalışanları, yüklenicileri, satıcıları ve ortakları, bildirim hizmetleri tarafından toplanan bilgilere erişim sağlayabilir. Bununla birlikte, bu bilgileri, Microsoft ürünlerini ve hizmetlerini ve bu ürünlerle ve hizmetlerle birlikte kullanılmak üzere tasarlanan üçüncü taraf yazılım ve donanımları geliştirmek için kullanırlar.
Microsoft, hatalarla ve sorunlarla ilgili toplu bilgileri paylaşabilir. Microsoft toplu bilgileri istatistiksel çözümleme amacıyla kullanır. Toplu bilgiler, bağımsız raporlardaki belirli bilgileri ya da bir rapordan alınmış olabilecek kişisel veya gizli bilgileri içermez.
Bu bildirimde aksi belirtilmedikçe, sağladığınız kişisel bilgiler izniniz alınmadan üçüncü taraflara aktarılmaz. Bazı durumlarda, istatistiksel analiz yapma gibi bazı sınırlı hizmetleri bizim yerimize sağlamaları için başka şirketler kiralayabiliriz. Bu şirketlere yalnızca hizmeti sağlamaları için gerekli olan kişisel bilgiler verilir ve bilgilerin başka bir amaç için kullanılmasına izin verilmez.
Microsoft, aşağıdaki amaçlarla, iletişim içeriğiniz dahil olmak üzere sizinle ilgili bilgilere erişebilir veya sizinle ilgili bilgileri açıklayabilir: (a) yasal gereklere uygun hareket etmek veya yasal taleplere ya da işlemlere uymak; (b) yazılımı kullanımınızı belirleyen sözleşmelerimizin veya ilkelerimizin uygulanması dahil, Microsoft'un veya müşterilerimizin haklarını veya mülkiyetini korumak veya (c) bu tür erişimin veya açıklamanın Microsoft çalışanlarının veya müşterilerin kişisel güvenliğini veya kamuyu korumak için gerekli olduğuna iyi niyet koşulları çerçevesinde inanarak önlem almak.
Windows 7 tarafından toplanan veya Microsoft’a gönderilen bilgiler, ABD'de veya Microsoft'un, yan kuruluşlarının, alt kuruluşlarının veya hizmet sağlayıcıların tesislerinin bulunduğu diğer ülkelerde depolanabilir ve işlenebilir. Microsoft, Avrupa Birliği kaynaklı verileri alma, kullanma ve saklama konularıyla ilgili, ABD Ticaret Bakanlığı'nın belirlediği safe harbor ilkelerine uygun hareket eder.
SEÇİM VE DENETİM
Windows 7 kurulumu sırasında önerilen ayarları seçerseniz, hatalarla ilgili temel bilgiler otomatik olarak Microsoft'a gönderilir. Daha ayrıntılı bir hata raporu gerekirse, göndermeden önce raporu incelemeniz istenir. Bu ayarı, Denetim Masası'nda Eylem Merkezi'ne giderek dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.
GÜVENLİK UYGULAMALARI
Microsoft, bilgilerinizin güvenliğinin korunmasına yardımcı olmaya büyük önem verir. Bilgilerinizin yetkisiz erişime, kullanıma veya açıklanmaya karşı korunmasına yardımcı olmak için çeşitli güvenlik teknolojileri ve yordamları kullanıyoruz. Örneğin, verdiğiniz bilgileri denetim altındaki güvenli tesislerde bulunan ve sınırlı erişim yetkisi verilen bilgisayar sistemlerinde saklıyoruz.
DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN
Bu gizlilik bildirimiyle ilgili sorularınız varsa, lütfen sorularınızı aşağıdaki adresteki Gizlilik Geribildirimi’ne çevrimiçi göndererek bize ulaşın:
Windows 7 Offline Privacy Statement for the Microsoft Error Reporting Service c/o Microsoft Privacy Response Center Microsoft Corporation One Microsoft Way Redmond, Washington 98052 ABD
bu iki dosyayı upload edersen sorununa yardımcı olabilirim
Hangi iki dosyayı txt'yi attım alta yazıyor. QUOTE içinde bilgisayarda çok deneyimim var fakat , buna bir türlü çözüm yok :S
Hocam Oyunun Sistem dosyaları zarar görmüş .. Onları Baştan Yüklemelisin ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme