Şimdi Ara

OYUN OYNARKEN MUZİK DİNLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki gibi pspde oyun oynarken müzikk dinleyebiliyormuyuz varsa yolunu söylermisiniz

• bildiğim kadarı ile olmuyor.Daha kullanıcılar tarafından kullanılan en iyi işlemciye sahip olan ps3 bile yapamıyor bunu
  • Evet bu özellik ps3'te de yok ayrıca hiçbi konsola da geleceğini sanmıyorum. Bence oynadığın yerde ya TV aç ya da bilgisayar illa müzik dinlemek istiyosan
  • bunu yapan program var diye duymuştum ev yapımı programlardan. ama kendisiyle hiç tanışma fırsatım olmadı. bence gereksiz olur sonuçta oyunun müzikleri var
  • quote:

Orjinalden alıntı: grfxxx

bunu yapan program var diye duymuştum ev yapımı programlardan. ama kendisiyle hiç tanışma fırsatım olmadı. bence gereksiz olur sonuçta oyunun müzikleri var

evet oyunun müzikleri yetiyor.
  • Peki oyun oynarken PSP skype ile konuşabilir miyiz? Mesela yan yana bir oyun oynuyoruz ve taktik gerekli. işte önden girelim, eğil, arkadan geliyolar, pusu kuralım gibi konuşmalar icap edebilir.

bir yandan oynarken bir yandan psp skype ile konuşabilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Peki oyun oynarken PSP skype ile konuşabilir miyiz? Mesela yan yana bir oyun oynuyoruz ve taktik gerekli. işte önden girelim, eğil, arkadan geliyolar, pusu kuralım gibi konuşmalar icap edebilir.

bir yandan oynarken bir yandan psp skype ile konuşabilir miyiz?

konuşulmuyor diye biliyorum. aynı anda sadece tek işlem yapılıyor pspde. bazı oyunlarda kulaklık desteği var diye biliyorum.
  • quote:

konuşulmuyor diye biliyorum. aynı anda sadece tek işlem yapılıyor pspde. bazı oyunlarda kulaklık desteği var diye biliyorum.

Öyleyse bunun için bir program var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Öyleyse bunun için bir program var mıdır?

program olduğunu sanmıyorum. galiba socom tactical strike'da var bu özellik. online oynarken tuşları deniyordum hangi tuş olduğunu unuttum bir tuşa basınca telsize benzeyen bir simge çıkmıştı ekranda küçük bişe. sanıyorumki skype kulaklığı takıp o tuşa basılı tutup konuşunca karşı tarafa gidiyor sesin. ama hiç denemedim ben.

• quote:

Orjinalden alıntı: [D]HanD

Evet bu özellik ps3'te de yok ayrıca hiçbi konsola da geleceğini sanmıyorum. Bence oynadığın yerde ya TV aç ya da bilgisayar illa müzik dinlemek istiyosan

hiçbi konsola gelmiyeceğini düşünerek hata yapıyosun.zaten xbox360da olan bir özellik bu oyun oynarken müzik dinleme özelliği.Oyun sırasında müzik açtığınız anda oyunun müzikleri otomatik olarak kapanıyor
  • arkadaşlar yapmayın oyundayken muzik tabiki dinlenir pspde
    gereklı plugini pspye attınızmı tamamdır
    hem bu yenı bi olay degıl ben yaklaşık iki sene once yuklemıştım pspye ve hala muziklerimi dinleyebiliyorum
    şaka gibi ya nasıl oyunda muzik dinlenmez dıyorsunuz anlamıyorum
    her psp sahibi bunu bilir
    sizi bi adrese yonlendırırım eger yasak degılse yasaksada yonetıciler silsin lutfen

http://www.streetgamer.com/forum/ozel-firmware-eklentileri/1209-oyunda-menude-her-yerde-mp3-dinle.html
  • bununla ilgili program olduğunu duydum yazmıştım yukarıda fark ettiysen. ama orjinal olarak müzik dinlenmiyor diye biliyorum ben...
  • oluyor arkadaslar cok onceden yapmıstım ama psp oyun oynarken bazen kasıyor kırılmıs psplerde versiona ek bir şey yuklenıyor ve oluyor ama 3.40 da veya 3.71deydı sanırım
  • oyun oynarken mp3 dinlemek benim icin olmazsa olmazlardan bence psp de bu ozlleik olmali yoksa bile herhangi bi programla filan yapilmali
  • Oyun oynarken müzik dinlemek istiyorsan Guitar Hero oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 5 Ocak 2009; 11:26:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.