Şimdi Ara

Oyun oynarken PC donamasına çözüm ve Profesyonel anlamda ses yardımı gerekmekte..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MS Windows 7 Ultimate 32Bit işletim sistemi
    AMD Phenom II X4 955 3.20GHz standart soğutuculu işlemci
    AMD Radeon 6870 1GB ekran kartı
    Kingston 4 GB 2 + 2 667 MHz DDR3 Ram
    Gigabyte GA 890 XA UD3 Anakart
    Seagate - Samsung 500Gb + 500Gb hard disk

Oyun oynarken pc de donma oluyor işlemciden kaynaklı olabilir düşüncesindeyim eski ekran kartım ATI 1300Pro da sorun yoktu yeni ekran kartı aldığımda pc donma sıkıntısı yaşamaya başladım. Uygulayabileceğim önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2. olarak ses konusunda bilgili arkadaşlardan yardım istemekteyim.

xxx sinemasında makinist olarak çalışıyorum. Dolby CP500 ve CP650 model 3D projeksiyon makinasına bağlı ses işlemcisi var bu işlemciye ses 6 kanal port girişinden oluyor !! Dijital Projeksiyon makinesinin server bağlantısında da aynı çıkışlı soket var. 6 anfi salon içinde 6-8 kolona bağlı durumda ses vermekte....

Benim öğrenmek istediğim şu ;

Dijital projeksiyon makinesinin özelliklerinden biri olan normal bilgisayar bağlantısı ile Blu ray - dvd vb. filmleri dijital projeksiyondan perdeye aktarabiliyorum. Toplantılarda sunum odaklı kullanılan küçük projeksiyonlardan sonra Dijital makineden Blu ray filmleri koca perdeye aktarmak ayrı bir heyecan ve haz sunuyor illaki.. Yalnız Bilgisayar bağlantısında ses Dolby ses işlemcisine Non sync giriş ile 2 kanal olarak yapılmakta buda 5+1 ses sunan filmlerde salon içinde ses kaybına yol açmakta.

Sinema da arkadaşlara müdür dahil yüzüklerin efendisi serisini belirli zamana yayıp geceleri izletmekmek için söz verdim şu an için her imkana sahibim ama ses büyük sıkıntı !!!!
    Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazarsalar bir çözüm yolu sevinirim.

Aklıma gelen ilk şey bilgisayar çıkışındaki 3.5lik jak ın bağlı olduğu kablodan ek alıp 6 anfiye bağlantı yapmak ama verim alabilirmiyim bilmiyorum öneri ve fikirlerinizi belirtin arkadaşlar.

• Güç kaynağını da yazar mısın ondan yapabilir.
  • XIGMATEK SL-8500 BTX 500W
  • Dolby işlemcinin arkasında 6 kanal ses girişi soket olarak var. Ses kartı alsam bile çözüm kabloda olacak öyle bir kablo varmıdır. Bigisayardan jak çıkışlı Dolby'e soket girişli kablo. Yada kabloları doğrudan amfiye bağlayacam bass dan çıkanı bass amfisine sağ sol kolonlar içinde falan ama oda zor iş sağı solu bulmak ta dert.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.