Bildirim
oyun oynarken pc kapandı ve görüntü gelmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Baş şüpheli psu, yetmiyor muhtemelen. 550w olduğuna bakmayın üzerindeki etikete zoom yapmaya çalıştım. 12v kanalında sanırım 19 amper verebiliyor, bu da 228w ediyor. Öyle bir sisteme ya yeter ya yetmez, çok sınırda.
Yeni aldıysanız, aldığınız yerle görüşünüz.
Ya da doğru düzgün bir psu alınız.
En azından şöyle birşey olsun
Sepette 1536 TLwww.vatanbilgisayar.comMSI MAG A550BN 550W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-a550bn-550w-80-plus-bronze-guc-kaynagi.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim dediğiniz doğru büyük ihtimalle ramleri söküp taktım bios pili vb herşeyi olmadı.
-
güç kaynağı gg ya da ram bozulmuştur ram bozulunca da aynısı oluyor başıma geldi oradan biliyorum bence servise gönder eğer garantisi varsa kendin uğraşma
-
garantisi var ekran kartı da bozulmöuş olabilir işlemci hariç tüm parçaları söktüm ama gemedi pazar garantiye götüreceğim
bazı kişiler psu bozuk olsaydı fanlar çalışmaz dı demiş ama bilmiyorum
-
Garantiye götürün en iyisi. Belkide yazılımsal da olabilir.
-
anakart bozukmuş değiştirdiler sıfır ile sorun çözüldü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X