Şimdi Ara

Oyun oynarken yön tuşları takılı kalıyor kilitleniyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
2
Favori
84.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşte çözüm: çalıştırı açıp services.msc yazıp enterla sonra listeden hızlı getirmeyi bul ve sağ tıklayıp özellikler de sonrada başlangıç türünü devre dışı yapıp oradan çık. Daha sonra görev zamanlayıcıyı aç ve sol taraftan şu klasörlere gir sırasıyla : görev zamanlayıcısı yerel kitaplığı > microsoft > windows > softwareprotectionplatform sonrasında ekranın orta üst bölümünden ilk olanı yani SvcRestartTask a sağ tıklayıp devre dışı bırak sonrasında çalıştırı açıp msconfig yaz ve gir önyüklemeye gelip gelişmişe tıkla işlemci sayısını aktifleştirip en yüksek değeri seç sonra hizmetlere gelim tüm microsoft hizmetlerini gizlenin tikini kaldır ve tümüni etklinleştire tıkla sonra tüm microsoft hizmetlerini gizlenin tikini açıp tümüni devre dışı bırak de ve son olarak başlatmaya gelip buradaki herşeyi devredışı bırak antivirüs varsa onu açabilirisin sonra bir reset at ve iyi eğlenceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikeser58

İşte çözüm: çalıştırı açıp services.msc yazıp enterla sonra listeden hızlı getirmeyi bul ve sağ tıklayıp özellikler de sonrada başlangıç türünü devre dışı yapıp oradan çık. Daha sonra görev zamanlayıcıyı aç ve sol taraftan şu klasörlere gir sırasıyla : görev zamanlayıcısı yerel kitaplığı > microsoft > windows > softwareprotectionplatform sonrasında ekranın orta üst bölümünden ilk olanı yani SvcRestartTask a sağ tıklayıp devre dışı bırak sonrasında çalıştırı açıp msconfig yaz ve gir önyüklemeye gelip gelişmişe tıkla işlemci sayısını aktifleştirip en yüksek değeri seç sonra hizmetlere gelim tüm microsoft hizmetlerini gizlenin tikini kaldır ve tümüni etklinleştire tıkla sonra tüm microsoft hizmetlerini gizlenin tikini açıp tümüni devre dışı bırak de ve son olarak başlatmaya gelip buradaki herşeyi devredışı bırak antivirüs varsa onu açabilirisin sonra bir reset at ve iyi eğlenceler
    sen var ya sen adamsın çözüldü hem de sadece softwareprotectionplatform kapatıp çekirdek sayısını yükselterek ayrıca pc de hızlanır gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1olgllu -- 18 Aralık 2018; 8:41:0 >

• ÇÖZÜM ŞU:

"1).FN+Q": Bu kombinasyon klavye hızını ayarlıyor. Evet klavyede 2 kademe hız ayarı yapılabiliyor 10 parmak kullanan yada kodlama ile uğraşanlar bu tuş kombinasyonu ile hız için tercihte bulunabilir.
    Ancak gel gelelim klavyede "Altgr"olmadıgından insanlar "@"işaretini yapabilmek için eli FN+Q kombinasyonunu gidiyor. Bu tuşta klavye hızı ayarı yaptıgı için farkında olmadan tuş hızını "yavaş"kademesine indiriyoruz ve buda bazı oyunlarda( FPS türü) karakterin takıla takıla-dur kalk yaparak ilerlemesine sebep oluyor.Tekrar basarak hızlı konumuna gelebiliyor. İnternette bu konuda çok şikayet var ithalatçı Segment bu konuda video çekip Youtube koymuş, ancak yinede değinme gereği duydum.
    2)."FN+W": Bu kombinasyon ise arkadaşlar klavyedeki A, S, W, D tuşları ile yön tuşları arasında yer değiştirme yapıyor. Sanırım bazı oyunların yön tuşları desteklemediği düşünülmüş ki bu şekilde çözüm üretilmiş, yine yanlışlıkla "FN+W"kombinasyonu yapanlar haliyle tuşları yer değiştiriyor klavye bozulduğunu düşünüp ya atıyor yada iade ediyor. Bu konuda kabahat EVEREST'in. Ya bu kombinasyonu kullanmayacaksın farklı bir kombinasyon atayacaksın,veya kullanıcıya aktif edip etmeme seçeneği sunacaksın. Yine aynı tuşa basarak yöne tuşları ile değişim yapabiliyoruz.
    3)."FB+REC"bu tuşa 10 saniye basılı tutarsanız klavyeye reset atar ilk günkü haline getirirsiniz. Tabi makroları vs sıfırlanır.
    Tüm "Rampage"serileri için bu kombinasyonlar geçerlidir.

• Merhaba Tanfun arkadaşın bahsettiği sorunu bende yaşadım.ve çözdüm.Genelde bu sorun eğer klavyenin üstüne birşey dökümediyse,uzun süre kullanılmayan klavyelerde çıkıyor, nedeni içinde biriken pislik ve klavyenin lastik aksamlarının lastik özelliklerini yitirmesinden kaynaklı,geçiçi çözüm olarak klavyenizi çıkartın yağsız kontak sprey alıp klavyenin tuş aralıklarına iyice sıkıp temizleyin bu size kısmi bir çözüm olabilir fakat yeni bir klavye almakta fayda var ben öyle yaptım :D şuan sorun tamamen düzeldi kafam rahat
  • ktsl K kullanıcısına yanıt
    Bugün oyunlarda w ye bastım halde karekter ilerlemiyor takılıyordu.Sonra sizin yorumunuzu okuyunca farkettim ki bir forumda "@" işaretini çıkartmaya çalışırken fn+q ye basmıştım ve ondan beri bu problem devam ediyordu. Sayenizde tekrar fn+q yapınca düzeldi yoksa az daha bende yeni klavye alacaktım. Teşekkürler..
  • splen kullanıcısına yanıt

Ya klavyeyi aldığımdan beri şu fn tuşundan çektiğim nedir? Sayende bu problemi de çözdüm. 10 yıllık konuyu da hortlatmış oldum ama kusura bakmayın.

• Arkadaşlar Bendee bu Sorun Vardı Sonunda Düzelttim. Oyuna giriyom 10,15 dk bişey yok sonra klavye deliriyordu. taba basili tuttugumda gitgel yapıyordu falan oynanmıyordu oyunn , çift yazma sorunu falan vardı. Sebebi ise

1) Klavyede Tuşlar Basılı Kalmış Ola Bilir

2) Klavye Kirlenmiş Ola Bilir.

3) Ve En Büyük İhtimalle Crack Ve ya hileden Dolayı Ola Bilir

Ben Eskiden Cs de Hile Kullanyordum , Ondan Kalan Dosyalar Vardı. Sonradan bilgisayara Zarar Vermeye Başladı , Tavsiyyem Format Atmanız ve klavye değişmeniz. 2 sinide yaptığınızda sorun tamamen kalkıcaktır

Başka Problemi Olan Arkadaşlar İçin : @sadiqov.08

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annenledanz63de -- 27 Aralık 2020; 11:50:7 >
  • arkadaşlar bilmiyorum yardım edebilirmisiniz ama ben steam den half life indirdim....oyun açılıyor fakat bot falan yok....

ayrıca w ile ileri gidemiyorum ya arkaya gidiyor yada sağa sola ileri gitmiyor...

mausun sağ tuşuyla ateş ediyor kafasına göre takılıyor...diğer counter strike oyunlarında w de sorun yok...ne yapabilirim yacaba lütfen yardım...??????????????half life a hasret bu yürek... :D :D:D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.