Şimdi Ara

oyun pc si sistem yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yazın pc toplamayı düşünüyorum.bütçem 2700 tl civarında.herkes gibi bende güncel oyunları özellikle bf leri ultrada oynamak ve beni uzun süre idare edicek bir bigisayar istiyorum.kendim bi sistem oluşturdum bazı şeyleri güç kaynagı gibi şeyleri seçmeyi beceremediğim için orasını size
    bırakıyorum.sistem 2700 tl yi aşmadığı sürece üzerinde oynayıp daha iyi hale getirebilirsiniz eksik olan monitör gibi şeyleri eklerseniz sevinirim

Msi 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ Soket DDR3 2133MHz O.C. Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart

Amd FX X6 6350 AM3+ Soket 3.9GHz 14MB Cache 32NM 125W Işlemci (FD6350FRHKBOX)

Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 384Bit DX11.2 Amd Radeon Ekran Kartı (GV-R928XOC-3GD)

G.Skill 8GB (2x4GB) RipjawsX 1866MHz DDR3 CL9 1.5V Dual Kit Ram (F3-14900CL9D-8GBXL)

Seagate 3.5" 1TB HDD+ 8GB SSD Sata 3.0 7200Rpm 64MB SSHD Sabit Disk (ST1000DX001)

Zalman Z11 Plus Usb 3.0 ATX Mid Tower Kasa

özelikle kasa seçiminden anlamam sisteme uygun kasa ve güç kaynağı lazım.monitör falan ama asıl istediğim sistemi dahada güzelleştirmeniz
    şimdiden sağolun

• rbu1497 R kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir şey daha iyi olur;

oyun pc si sistem yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: snane3858

Şöyle bir şey daha iyi olur;

oyun pc si sistem yardım

Güzel sistemiş alınır
  • Hocam sistem cok güzel fakat intel kullanmasak onun yerine amd nin daha iyi işlemcilerini kullansak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ekran karti yemede yaninda yat

AMD'nin daha iyi işlemcileri yok. i5 serisinin tokatlamadığı FX serisi işlemci yok neredeyse.

• Hocam bide bu intelle olan sistem beni kac sene idare eder tahmini oyun anlamında mesela özelikkle bf serisi için istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Toplama da yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam o zmn intelle olsun peki bu pcye monitör falan eklersek ne kadar fazladan gider sıfırdan topluyorum cünkü

Yanıt verirken benim yorumunu yanıtlaya bas yoksa haberim olmaz. Öylesine bakayım dedim gördüm :) Belli bir süre veremem her şey olabilir ama uzun süre götürür diye düşünüyorum.

• Hocam bu sisteme ses karti monütör ssd falan da bulur musunuz pc her seyiyle olcak

Bütçene bağlı. Onlara ne kadar bütçe ayırabilirsin?

• 1000 lira desek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.