Şimdi Ara

Oyun PC Sipariş Verildi 1284 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar elimde zaten harddisk vardı bende boyle bir pc topladım siparisi verdim sizce uygunmudur ekleme yapılabilir mi?

Powercolor R7 265 TurboDuo GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram

ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) Anakart

EVEREST RHINO 432 600W MidT ATX SİYAH KASA

AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm İşlemci

• Oyun içinse 1 tane daha 4 gb lık ram ekleyebilirsin bariz performans artışı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savrasenko

Arkadaslar elimde zaten harddisk vardı bende boyle bir pc topladım siparisi verdim sizce uygunmudur ekleme yapılabilir mi?

Powercolor R7 265 TurboDuo GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram

ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) Anakart

EVEREST RHINO 432 600W MidT ATX SİYAH KASA

AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm İşlemci

Şimdilik iyi. Sıkıntı çıkardığında 4Gb ram daha eklersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schweitz kullanıcısına yanıt
    Aynen birkaç ay sonra da 4gb ram + işlemci fanı eklemeyi düşünüyordum uygundur o zaman bu saolun.
  • Savrasenko S kullanıcısına yanıt
    Fiyatı çok uygun bence.Sistemi nereden aldınız?
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Kasa ucuza geldi vatan bilgisayardan aldım.

http://www.vatanbilgisayar.com/rhino-432-600w-midt-atx-siyah-kasa.html
  • emin misiniz? başka duyumu olan varsa ona göre iptal edeyim kasayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Savrasenko S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
  • Ben kasayı bayağı bir araştırdım. Everest'e güven pek yok ama bu kasa fiyatına göre çok iyi. Ve gerçekten iyi ve diğer kasalarına göre nispeten daha kaliteli oldugu söyleniyor kullanıcıları tarafından.

• batu100 B kullanıcısına yanıt
    Düşük bütçeyle alabilecegim sayılı kasalardandı zaten vatan bilgisayardaki kullanıcı yorumlarına da bakınca içim biraz rahatladı saol kardeşim.
  • quote:

Düşük bütçeyle alabilecegim sayılı kasalardandı zaten vatan bilgisayardaki kullanıcı yorumlarına da bakınca içim biraz rahatladı saol kardeşim.

İyi o zaman hayırlı olsun :) Ayrıca ben de bu kasayı almayı düşünüyorum yakın zamanda. Kullanım tecrübelerinizi aktarırsanız örneğin sistemin soğuması, malzeme kalitesi, tasarım vs bilgilendirirseniz sevinirim.

• batu100 B kullanıcısına yanıt
    Tabi dostum alıp birkaç hafta kullanayım fikirlerimi yazarım burada.
  • quote:

Sağolun teşekkürler şimdiden.

• H81 cipsetli bi anakart alip islemciyi intel i5 4460 yapsan cok daha performansli bi islemci alabilirsin 150 lira gibi bi tutar fazla odersin ancak cok daha uzun omurlu bi pc toplamis olursun 4460 stok hali ile amd nin fx 9590 islemcisi ile ayni performansta daha az guc tuketimi ve sessizlikte cabasi

• quote:

H81 model anakartlar ortalama 160 tl senin alacagin anakarttan ortalama 70 tl daha ucuz o farki islemciye yatirip biraz daha ekleyerek i5 4460 alinabilir

• Kendi bilgisayarım bozulduğu için acil para toplayıp bunu yapabildim çokta uzun ömürlü olmasına gerek yok bana 3-4 yıl gitsin yeter zaten. 3-4 yılı gidebileceğini düşündüm bu pc nin sizce gider mi?
  • quote:

Kendi bilgisayarım bozulduğu için acil para toplayıp bunu yapabildim çokta uzun ömürlü olmasına gerek yok bana 3-4 yıl gitsin yeter zaten. 3-4 yılı gidebileceğini düşündüm bu pc nin sizce gider mi?

Takicagin ekran kartini islemcin destekler dar bogaz yapmaz ama iste anakart islemcin ne kadar tuttu tahminim 550 tl tutmustur arada ki rakam cok az i5 4460 cok daha uzun omurlu olur fx serisi islemciler cok ic acici performans sunmuyolar fx6300 isini gorur265x ekran karti ile ilerde daha ust sewiye ekran kartinda sikinti cikarmasi kesin gibi

• sistem iyi, kasa için bir şey diyemem ama psu yu kesinlikle değiştirin. 80 plus kaliteli bir TT 600w çok iyi olur, aksi takdirde stabilite sıkıntıları başta olmak üzere bir çok sistem arızası yaşarsınız gibime geliyor.
  • quote:

Kendi bilgisayarım bozulduğu için acil para toplayıp bunu yapabildim çokta uzun ömürlü olmasına gerek yok bana 3-4 yıl gitsin yeter zaten. 3-4 yılı gidebileceğini düşündüm bu pc nin sizce gider mi?

sistem yanlış olmuş bence
    h81 anakart
    intel g3258 işlemci
    r9 270 ekran kartı alırsanız çok daha iyi ve ucuz olur
  • Çok arada kaldım. Dediğiniz gibi ucuz oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.