Şimdi Ara

oyun pcsi toplayacağım neler almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunları rahat oynayabileceğim ama çok da uçuk olmayan pc toplamaya karar verdim. Ama piyasadn bayağıdır uzağım hangi ekran kartı, ram, işllemci vb. ni almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beraslanx -- 27 Şubat 2017; 15:14:33 >

• oyunları rahat oynuyacaksan experi tavsiye ederim
  • hocam bütce nedir bide almıcagın parçalar neler
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    hacım işte max 1.500 monitor hariç geri kalan her şeyi alıcam
  • G4560 islemci

Msi H110 pro vmd anakart

8 gb tek modul ddr4 ram

500 w xigmatek kasa

1050ti ekran karti

1 tb hdd

Para yetmezse 1050 ti yerine rx 460 alabilirsin. H110 a g4560 takmak icin bios update lazim vatandan alirsaniz orada ucretsiz yaparlar toplatlarken sistemi. Bu kadar genel olarak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fiyatlar 1500 ü geçiyor bunları toplarsan hepsiburadada söyle bişi yaptım o bile hiç iyi degil ama biraz daha arttırman gerek fiyatı

oyun pcsi toplayacağım neler almalıyım?oyun pcsi toplayacağım neler almalıyım?

hocam 4560 vatanda yok 4400 ekledim onun yerine gene fiyat kabarık

oyun pcsi toplayacağım neler almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 27 Şubat 2017; 16:27:28 >

Fiyatlar bayağı uçmuş ya en iyisi oyunu bırakayım ben :D
  • hocam hepsi buradanın sepet indirimi vardı bi kaç gün once ozaman istediginiz fiyatlara baya iyi bişi alırdınız ama suanda cok zor

1500 e xbox one ve ps4 pro bakın derim :D
    Ben pek haz etmiyorum o konsollardan:D
  • ozaman para biriktirmeye devam 500 tl daha bulun :D

yada tüm parçaları 2.el toplican :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 27 Şubat 2017; 17:11:10 >
  • @fatihburak95'in listesinden ekran kartını çıkarırsınız, 300 tl civarına 2. el GTX750 Ti bakabilirsiniz. Ya da O/B ile bir süre idare edip 1050 Ti da alabilirsiniz.
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    2.elde sıkıntı çıkmasın sonra
  • Hocam hiç bişi olmaz ben 5 ay önce i3 aldım 250 demilti adam pazarlıkla 200 e getirdim garantisi de 2017 mayısa kadar hala var pazarlık yapılabiliyor ikinci el ama normal olarak pazarlık indirim imkansız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beraslanx

2.elde sıkıntı çıkmasın sonra

Referanslı satıcıdan veya elden 1 yıl garantili-faturalı kart bakarsanız sıkıntı olmaz.
  • Peki hangi sitelerden bakayım 2.ele

• Forumun 2. el bölümü var. Sahibinden.com'da yaşadığınız/gidebileceğiniz şehirdeki (elden almak için) ilanları filtreleyip bakabilirsiniz. 300-325 TL'den fazla vermemeye çalışınız (GTX750 Ti için konuşuyorum).
  • Hocam 2.el isterseniz intel 3.nesil i5 tercih edin fiyatları gayet tatmin edici

hocam fiyatı 2000 liraya çıkardım var mı yeni bi önerin ? biraz daha çıkabilir
  • Hocam 2000 tl is 4.nesil i7 ve 16 gb ram üstünede gtx 960 önerrim bide üstüne 1080 mönütör oda ikinci el

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.