Bildirim
Oyun Performansi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cevap verecek yok mu -
-
Yanı Vega 8 daha mantiklimidir diyosunuz -
Ama çoğu kişi mx 230 'ün oyun performansı vega 8 e göre daha iyidir diyor -
Bu özelliklerde ikiside aynı performansı verir bazı oyunlarda %5 gibi ufak bir farkla MX230'lu sistem önde götürür lakin MX230 kanadında i5-8265 gibi bir işlemci olursa %10-15 R5 3500U'ya göre daha iyi performans verir. -
Anladım 4000 tl ye kadar oyun oynatabilen bir laptop önerir misiniz -
1'in de işlemci iyi, diğerinde kart iyi ama her 2'si de 720p low-medium kartları ve bu çözünürlükte işlemci gücü önm kazanacağından, bu işlemciler üstünde performansları 1-1'i ne yakın olur, haliyle bu 2 si arasında bütçene uyanı yada tipini fln beğendiğini (tercihine artık neye göre yapıyorsan) seçebilirsin. -
Bunlardan ıkiside fm 20,fifa 20,gta 5 gibi oyunları açar mi? -
Açarlar ama çok performans beklememen lazım, low da 30-40fps lerde fln oynatabilirler.
Edit: Bak mesela 1 video buldum ama mx230 intel üstünde o harici Gpu, vega8 3500u üstünde o'da onboard olması lazım.
Şöyle 1 video daha var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 12 Nisan 2020; 19:1:37 >
-
Bide bu bilgisayar ortalama kaç sene götürür? -
Kişiye göre değişir ve ne amaçla kullandığına'da bağlı, bana göre internet makinası kategorisinde cihazlar, işte okuyosan fln dersleri'de, nette video izleme fln gibi işlerin'e de rahatlıkla yeter ama oyun oynıycam diyorsan aldığın'da bile pek tatmin etmeyebilir yada ben 30fps versin low da olsa olur, ben razıyım diyen biriysen tatmin edebilir gibi.
Kısaca taşıma gerekliliğinden dolayı böyle 1 şey tercih ediyorsan mecbur çalıştığı sürece tatmin olmaya çalışırsın yok taşımam gereksinimim aslında yok dersen masaüstü olrk daha güçlü hazır makinalar alınabilir yada toplanabilir. -
Şu süreçte aciliyetiniz yoksa biraz beklemenizi öneririm. -
Haziran gibi alsam ne olur fiyatlar falan -
Belli olmaz şuan Korona durumuna bağlı hocam sağlam indirim denk gelmediği sürece bekleyin. -
Tamamdır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X