Şimdi Ara

OYUN RAKİP MERKEZİ A.Ş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turker03

haa bende şimdi jeton düstü serveri kapalı olanlar için xlink gerekiyo saol evgidince denerim bende
    edit:xlink için kablosuz modem +psp yeterlimi baska bir şeye ihtiyaç var mı psp yi bir türlü makine görmüyo
    ....

şimdi yükledim programı anladığım kadarıyla bu program da Hamachi gibi çalışıyor.
    Sadece Ad-Hoc modu olan yani Online multiplayer modu olmayan oyunları da online oynamaya yarıyor.

Şu anda bu engine üzerindeki kullanıcılar ağırlıkla Monster Hunter Portable 2g, FF:Dissidia ,Armored Core 3 Portable, Gundam oyunları üzerinde yoğunlaşmış durumda.

Bu programın ne kadar zamandır psp desteği var acaba?

Bağlanmaya çalışıp izlenimleri paylaşacağım.
  • ii olur ben bir türlü makine ye bağlanamadım.Pspyi görmüyo
  • Xlink Kai programı ile ilgili bulduğum bir yazı. Alıntıdır.

Psp yada farklı konsollarda , Online oyun mu oynamak istiyorsunuz , doğru adrestesiniz…

XLink Kai , değişik konsollarda ( özellikle PsP ) oyun oynamanızı sağlayan bir program. Bu program sayesinde , normalde Konsoldan Konsola -yani ad hoc- yapılan bağlantılar gibi görünüp , internet üzerinden dünyanın diğer ucundaki insanların konsollarına bağlanıp oyun oynayabiliyoruz , ilginç değil mi ?
    Fakat elbette bunun için bir gereksinim var , WiFi noktası… Fakat bu WiFi noktası , hiçbir bilgisayar yada internet bağlantısı tarafından kullanılmayan bir nokta olmalı , çünkü bu noktayı , programa uyarlayabilmek için bilgisayardan bilgisayara gibi gösteriyor , sonra bilgisayarımızdaki bu WiFi ağının internete girebilmesi için , normal internet bağlantımızı paylaştırıyoruz. Bu sayede , program PsP mizi Wireless noktası sayesinde görüyor , bilgisayarımız ile internetten başka birinin bağlantısına giriyor ve oyun oynuyoruz , gayet akıllıca…
    XLink Kai , aslında hepimizin istediği bir program. Şimdi size neden PsP den bahsettiğimi anlatayım. Mesela PsP nin online oynanabilecek en güzel oyunlarından , Monster Hunter Freedom 1 , 2 yada çıkacak Unite gibi oyunlar… Bu program sayesinde , PsP nizdeki oyunda yapamadığınız görevler , öldüremediğiniz yaratıklar varsa , onlara yardım alabiliyor , PC üzerinden konuşup , PsP üzerinden oynayabiliyorsunuz. Eğer oynamak isteyen varsa , Türkler arasında böyle takımlar kurulabilir , gayet eğlenceli birşey olur…
    XLink Kai , herzaman beklediğim program oldu ve internete bağlanma sorununa iyi bir çözüm getirdi. Fakat tek bir kötü yanı var ki , her Wireless noktasını desteklemiyor. Fakat şöyle de iyi bir yanı var ki , WiFi Max yada WiFi Link adlı aletler ile kesin bağlanıyor. WiFi Max ın fiyatı son olarak gittigidiyor.com da 120 ytl , amazon.com da 60 dolar civarı. WiFi Link in ise gittigidiyor.com da 60 ytl , amazon.com da 25 dolar civarı… Fakat benimki gibi , uyumlu bir alet bulmanız mümkün…
    PsP nizde bir yerdemi takıldınız ? Ps3 ünüzden yada XBox 360 ınızdan oyun mu oynuyacaksınız ? İşte bu program tam sizin için… XLink Kai…

Böyle bir program varken Monster Hunter Portable 2g' nin dünya çapında bu kadar çok satmış olmasına şaşmamak gerek.

Edit: Anlamadıığm bişey var, elimizde kablosuz router varsa dahi bu programı kullanablilmek için ille de böyle bir cihaz mı almak zorundayız?
    İşin kötü yanı bu cihaz ülkemizde satılmıyor.

OYUN RAKİP MERKEZİ A.Ş

http://www.amazon.com/PLANEX-Adapter-Wireless-GW-US54Mini2W-designed/dp/B000KN8QMQ/ref=dp_return_1?ie=UTF8&n=172282&s=electronics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 7 Eylül 2009; 16:55:35 >

• Arkadaşlar XLink Kai forumlarını biraz karıştırınca bir yazı buldum.Alıntıdır, tercüme edip yazıyorum.

-PSP'de oyun oynamak için XLink Kai programını WIFI router ile kullanamazsınız, mümkün değil.

-Belirtilen uyumlu wifi kart veya usb adaptörlerinden birini kullanmanız gerek.

- Bu cihazla aynı anda internete de bağlanamazsınız.

- WIFI kartınız "Promiscuous mode" (Kevaşe modu)nda olmak zorundadır, eğer değilse Kai ile asla çalışmaz.
    Kartınızı/usb adaptörünüzün çalışacağını kontrol edin.
    PSP'nin online olabilmesi için "Kevaşe modu"nu desteklemesi gerekmektedir.

Promiscious(Kevaşe) Mode :
    Adından da anlayacağınız gibi normalde sadece kendilerine yonelik paketleri secip alan network araclarinin paket secmeden hepsini almasi.
    Network kartlarının bir modu... genelde sniff işlemleri için kullanılır, ne gelirse al, kimin paketi olursa olsun al bişiler yapalım onla demektir.

Not: : PSP yi USB kablosuyla kullanarak da Kai'ye bağlayabileceğinizi düşünmeyin..

Önerilen WiFi Kartları:

Planex Wifi adaptörleri:

http://www.ecost.com/Detail.aspx?edp=43041945&navid=155441519

bu da Amazon Adresi:

http://www.amazon.com/IEEE802-11n-Wireless-Mini-USB-GW-USMini2N-designed/dp/B0015VOIC4/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=electronics&qid=1228498275&sr=1-4

http://www.amazon.com/PLANEX-Wireless-Mini-Adapter-GW-US54Mini2W/dp/B000KN8QMQ/ref=pd_bbs_sr_1/102-8664132-9518532?ie=UTF8&s=electronics&qid=1178579961&sr=8-1

Datel Wifi Max

Edit :Arkadaşlar uzun lafın kısası bu programı kullanarak psp'de online oyun oynamak istiyorsanız bu veya muadili bir cihaz almanız gerek.

OYUN RAKİP MERKEZİ A.Ş

Ülkemizde satılmıyor fakat bu cihazı amazon,ebay gibi alışveriş sitelerden almanız mümkün.
    Şu an binlerce insan bu program üzerinden Monster Hunter,Dissidia,Tekken,Metal Slug vs. online modu bulunmayan oyunları çatır çatır online oynuyor.
    Yaz tatilinin sonlarına geldiğimiz şu günlerde keşke bu programdan daha önce haberdar olsaydık diyorum.Çok yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 9 Eylül 2009; 13:41:17 >

• yalnız kaç gündür bişey yazmıorum yazdıklarınızı inceliyorum konu nerden nereye
  • Test Drive'ın 2 Versionu Var Çoğu Test Drive Serverına Bağlanmıyor.

Test Drive İlk Çıktığında Bende Yabancı Bi Forumda Bağlanamıyorum Dedim. Adam Bi Torrent Adresi Verdi Bunu İndir Dedi. Ordan Çektim Oyunu. Çat Diye Girdi Online'a.
  • Arkadaşlar XLink in çalışmadığı wireless modemler var. Bağlanması için monster Hunte oyunlarından birini yükleyin. Wireless modemin driverlarını yükleyin. Sonra dikkat edin bazı modemlerde XLink Kai yi açma tipinden bir olay oluyor. XLink i açın, psp de online hall a girin monster hunter da, options tı sanırsam oradan en aşağı inin, psp yi görüyorsa olmuştur. Bir kez yaptınızmı fazla uğraştırma gerekmiyor...
  • akşam deniyeceğim olmazsa artık açık serverlı oyunlardan kaıpısırım
    quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

Arkadaşlar XLink in çalışmadığı wireless modemler var. Bağlanması için monster Hunte oyunlarından birini yükleyin. Wireless modemin driverlarını yükleyin. Sonra dikkat edin bazı modemlerde XLink Kai yi açma tipinden bir olay oluyor. XLink i açın, psp de online hall a girin monster hunter da, options tı sanırsam oradan en aşağı inin, psp yi görüyorsa olmuştur. Bir kez yaptınızmı fazla uğraştırma gerekmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

Arkadaşlar XLink in çalışmadığı wireless modemler var. Bağlanması için monster Hunte oyunlarından birini yükleyin. Wireless modemin driverlarını yükleyin. Sonra dikkat edin bazı modemlerde XLink Kai yi açma tipinden bir olay oluyor. XLink i açın, psp de online hall a girin monster hunter da, options tı sanırsam oradan en aşağı inin, psp yi görüyorsa olmuştur. Bir kez yaptınızmı fazla uğraştırma gerekmiyor...

Tamam işte ben de yukarda uzun uzun anlattım, modeminizde "Promiscious Mode" özelliği varsa Psp nin Ad-Hoc bağlantısı ile modeme bağlanabilirsiniz.
  • abi bu iş olmuyo ya donloada giriyorum killzone 3 diyo bi bu indirdiğiniz şeyi winrara atıp buraya koysanız ya pc ye bağlarsanız atarsınız bi şekilde yükseltmiştim ama nooldu bilmiyorum
  • HORTTTT

Sayın Uniprof denk gelebilir isen seninle NFS Undercover oynayabiliriz...
  • Eğer kırılmış psp de oynayabiliyorsak güzel olur, bu konu hakkında tam bi bilgi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberkratos

HORTTTT

Sayın Uniprof denk gelebilir isen seninle NFS Undercover oynayabiliriz...

Olur ciğerim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.