Şimdi Ara

oyun silinmiyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bileniniz vardır war thunder diye bi oyun yükledim oyunu silemiyorum bir türlü ne lanet bişeymiş önce steamden kaldırdım sonra denetim masasına baktım orda yoktu ertesi gün pcyi açtığımda bi baktım gene oyun açılmış güncelleme yapıyo e steame bakıyom kütüphanede de yok sonra gaijin.net programını açtım onuda sildim ama gene aynı şimdi hiç gözükmüyo oyunun dosyaları bulamıyorum ben bu lanet şeyi nasıl kaldırcam acil yardım lütfen 21 gb yer kaplıyo

• Silme ve yazılım kaldırma işlemlerinizi daima Free RevoUninstaller ile yapmanızı öneririm.

Dünyada bu tür sorunlar ve zararlı yazılımlar şöyle çözülüyor.

Sistemin loglarını çıkartan,varsa zararlıları tesbit eden ve gerektiğinde bir yığın komut ile istenilen işlemleri de yapma yeteneği olan yazılımlar kullanılıyor. Tabi bu işten anlayan,eğitimini de alan bir de insan beyni gerekli.

Farbar Recovery Scan Tool yazılımını masaüstünde yönetici olarak çalıştırın. Harici disk ve USB bellekleriniz sisteme takılı olmalıdır. Size 2 log verecek.

Logları zipleyip wikisend.com ile upload ederek adresini paylaşın.

https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/

İyi günler.

• sorun çözüldü steamin steamapps klasöründen oyunun dosyalarını bulup sildim konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bathory222 -- 21 Nisan 2018; 23:1:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.