Şimdi Ara

Oyun silme sorunu (Gamecenter)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Android den ipad e Clash Of Clans aktardım, ikisinde d oynayabiliyordum fakat ipad de yeni hesap açmaya karar verdim ancak eski köy yükleniyordu. Gamecenter den oyunu defalarca sildiğim, defalarca kaldırdıp tekrar kurduğum halde köyüm yükleniyor. Ne yapmam gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun yedeği iCloud'da yedekleniyordur. iCloud içinden Belgeler ve Veriler'e girip oyun yedeğini deaktif edip daha sonra silerseniz çözülür diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

Oyun yedeği iCloud'da yedekleniyordur. iCloud içinden Belgeler ve Veriler'e girip oyun yedeğini deaktif edip daha sonra silerseniz çözülür diye düşünüyorum.

Hocam hala devam ediyor. Dosyalar ve verileri devre dışı bıraktım, oyunu game center den ve cihazdan sildim. Girdiğimde köyüm vardı. Lütfen yardımcı olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

Oyun yedeği iCloud'da yedekleniyordur. iCloud içinden Belgeler ve Veriler'e girip oyun yedeğini deaktif edip daha sonra silerseniz çözülür diye düşünüyorum.

Hocam hala devam ediyor. Dosyalar ve verileri devre dışı bıraktım, oyunu game center den ve cihazdan sildim. Girdiğimde köyüm vardı. Lütfen yardımcı olun.

When I got to Town Hall 6 of my first Clash of Clans village, I realized that I had made a lot of mistakes. I upgraded my Town Hall too quickly and I unwisely wasted all of my gems on gold instead of saving them for extra Builders (read my Guide to Free Gems to learn how to get some extra gems). I wanted to start over. Maybe, you find yourself in a similar situation, or perhaps, you would simply just like to start a second village so that you can play two simulataneously. This guide will help you accomplish that.
    A quick note:

If you own two separate iDevices, and one of them does not have Clash of Clans installed yet, you can simply create a new Gamecenter ID on the iDevice that doesn't have Clash of Clans, then install Clash of Clans on this iDevice and start a new village. Then, on your original iDevice, log out of your Gamecenter Account, and log in with the new one. When you start Clash of Clans, it will ask you if you want to load the new village and delete the old one. Don't worry, however, because you can always log back into your old Gamecenter ID to bring the village back.

Çeviri: Eğer birbirinden ayrı iki iDevice'ınız varsa, ve bir tanesinde Clash of Clans yüklü değilse, yüklü olmayan cihazda yeni bir Gamecenter ID oluşturun ve sonrasında Clash of Clans'ı yükleyip yeni bir köy ile başlayın. Sonrasında asıl oynamak istediğiniz cihazdaki Gamecenter hesabınızdan çıkış yapıp yeni oluşturduğunuz Gamecenter hesabıyla giriş yapın. Oyunu başlattığınızda yeni bir köyle başlayıp eskisinin silinmesini isteyip istemediğinizi soracak. Endişelenmeyin, yeni bir köy kurup oyuna başlasanız bile isterseniz eski Gamecenter hesabınızla giriş yaptığınızda eski köyünüz tekrar geri gelir.

Kısaca iki ayrı iDevice'tan bahsediyor ama belki bu eski oyunu kaybetmemek içindir. Siz yine de oyunu silip Gamecenter'tan çıkış yapın, yeni bir hesap oluşturup oyunu tekrar yükleyin. Belki o zaman yeni köy kurabilirsiniz. Elimden gelen bu kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twenty.One.Pilots -- 10 Eylül 2014; 23:26:16 >

• Beyler benim de buna benzer ama daha karışık bir olayım var. Yardım ederseniz mutlu olurum. Ipad den klan oyununu oynuyorum 111 lvl oldum geçen elime iphone 5 düştü oyunu oraya da indirdim aynı hesaptan ama yeni indirdiğim oyun asıl oyun oldu. Eski yüksek lvl im devre dışı kaldı eni küçük oyun ana oyun oldu. Ve game center da küçük oyun var. Eski yüksek seviye oyunumu alabilme ihtimalim var mı beyler??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Restore edin istediginiz hesapla giris yapin eski koy diye birsey kalmaz

• Hayret verici
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG (pc) hile durumu nedir?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.