Şimdi Ara

oyun sırasında reset..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım günün 20 saati açık kalıyor öncelikle bunu belirteyim.. Ancak acıkken film izlerken internetteyken vs.. hiçbir problem yok.. pes oynarkende herhangi bir problem yasamıyorum ancak carbon oynarken eğer makine 5-10 saattir acıksa reset sorunu yasıyorum..

sorun ekran kartında zannederek gidip zotac 8800gt amp edition aldım kablolarını filan değpiştirdim power supply a giden.. ancak bir değişiklik olmadı.. power supply ım 550 watt lık 1 senedir kullandıgım canavar gibi bişey.. özel bi power supply.. ram lerim ocz dual 800 mhz 1 gb anakart msi fatality

power supply da mı problem var diyorum gercekten cok kaliteli bir güç kaynağı,ramleri yeni aldım sayılır birkac ay oldu zannetmiyorum.. elektrik prizinden belki kaynaklanabilir cunku 6 ayırımlı kullanıyorum.. ancak onu da aldıgım yer topraklı priz..

bundan önceki ekran kartım x1950 pro idi değiştirmeden önce bazı oyunlarda önce ekran yeşilleniyordu sonra resetliyordu gene ekran kartını değiştirince yeşillenme gibi bir problem kalmadı ancak genede reset sorununu önleyemiyorum..

yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden yardım eden herkese sonsuz teşekkürler..

• carbon oyunu senin sistemi kastıracak bir oyun değil.ekran kartını ve sistemini kastıracak,crysis tarzı oyunları dene.eğer reset problemi vs başka hiçbirşeyde yaşamıyorsan bence sorunu oyunda ve yazılımda aramalısın.sıcaklıklarını kontrol et,voltaj değerlerini kontrol et sorun yoksa donanımında bir sorun olacağını sanmıyorum şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 17 Mart 2008; 12:05:34 >
  • sıcaklık değerleri çok normal gözüküyor.. format attım ayrıca ancak değişen bir durum olmadı.. strahglehold just cause carbon bu oyunlarda resetliyor.. anlamadım hiiç.. ama mesela pes te resetlemiyor..

acaba diyorum ki bilgisayar cok acık kaldıgı için yapabilirmi böyle birşeyi veya fan calıstıgı halde işlemci aşırı ısınıp resetlermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alenderon -- 17 Mart 2008; 15:22:20 >
  • sanırım oyunda bi problem var söylediklerine bakılırsa başka bir cd bulup kurup dene bakalım yine aynısını yapacak mı
  • Bu tarz durumlarda genelde ısı şikayeti sözkonusudur;ama senin ısı sorunun da yokmuş.Oyun da çok kasan bir oyun değil..Bence de sıkıntı oyunda...
  • arkadaslar tek oyunda olmuyorki aynı problem 3ünde birden oluyor..
  • anakartta bi sıkıntı olabilir, Biostan Load Optimized Defaults yap bir dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mds o ne işe yarıyor dostum.. çok saol bu arada.. yardımcı olan herkes cok saolsun...
  • Oyunla alakası yoktur.
    Sorun ekran kartının/işlemcinin fazla ısınması olabilir diyeceğim ama yeterli soğutmayı yapacak donanımın varmış zaten.
    BIOS'ta işlemcinin sınır ısı değerini yükselt belki onun değeri düşük oldugu için , fazla ısınmadıgı halde bile reset atıyor olabilir.BIOS'tan reset ısı sınırını yukseltmeyi dene.
  • ya arkadaşlar kusura bakmayın ama ben oyunu yeni kurdum oğlum için fakat ''please insert the correct dvd-rom select ok and restart application'' diye uyarı veriyor. ne yapmam lazım. ????? acil yardım teşekkürler..
  • no cd crackini yaparsan sorununuz geçebilir.
    burada illegal link vermek yasak,o yüzden yazamayacağım kusura bakmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.