Şimdi Ara

Oyun sistemi yaptım Yorumlarınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • INTEL i5 750 2.66 GHz Quad Core Socket 1156 8MB 215 $ ( 326,59 TL)
    GIGABYTE P55M-UD2, P55, DDR3, 2X PCIExp, Socket 1156, CrossFireX 135 $ ( 205,07 TL)
    HI-LEVEL 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM (SOGUTUCULU) 109 $ ( 165,57 TL)
    SEAGATE 500 GB HDD SATA II NCQ 16 MB 7200 rpm 59 $ ( 89,62 TL)
    TUL VTX 3D HD5850 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit, 725/4000 289 $ ( 438,99 TL)
    LIAN LI LANCOOL PC-K56 ADVANCE MID TOWER 550W 80+ PSU Kasa 119 $ ( 180,76 TL)
    LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA

Arkadaşlar sistem bu, bütçeyi epey zorladım, anakartı belki GIGABYTE - P55-UD3R LGA 1156'a yükseltebilirim ama onun haricinde daha fazla maliyeti arttırmak istemiyorum ama ekran kartında filan indirime gidebilirim fiyat /performans değmez derseniz Evet yorumlarınızı bekliyorum.

• Sistem gayet iyi.Hız aşırtma yapacaksanız anakartı Ud3r yapabilirsiniz onun haricinde değişmesi gereken bir parça yok
  • evet bencede çok guzell aynı sıstemlerı toplluyoruz arkadasım yanlız almısken ud3r yaparsan anakartı daha ıyı olur saygılar...

bu arada fıyatlara kafam takıldı nereden bakmıştın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btstyle -- 2 Kasım 2009; 23:13:29 >
  • Sistem gayet güzel. Bireyi merak ettim bu fiyatları nerden yazıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Sistem gayet güzel. Bireyi merak ettim bu fiyatları nerden yazıyorsunuz?

Fiyatlar novadan,kdv haric olan görünümleri :)
    Sistem güzel oyun icinse,oc icin kullanılacaksa anakart ud3r ve ramler a-data cl7 yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 2 Kasım 2009; 23:16:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Sistem gayet güzel. Bireyi merak ettim bu fiyatları nerden yazıyorsunuz?

Fiyatlar novadan,kdv haric olan görünümleri :)

440tl 5850 varsa hemen siparişi geçicektim
  • Ewet kdv kötü bişey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılejdeR

Sistem gayet iyi.Hız aşırtma yapacaksanız anakartı Ud3r yapabilirsiniz onun haricinde değişmesi gereken bir parça yok

kullanıcı için sağlıklı bir yorum ,eline sağlık
  • herkese teşekkürler, fiyatlar kdv hariç evet o/c pek düşünmüyorum ama sonuçta seçeneklerin açık olmasını istiyorum, belki ilerde ugrade yapacağıma o/c ile biraz daha idare ederim.

Ekran kartında tereddütlüyüm çünkü burda birkaç kişiden duydum dx11 olduğu için fazla pahalı ama dx11 oyunlar çıkınca performansı yetmicek filan diyolar. Bu konuda ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmotix

herkese teşekkürler, fiyatlar kdv hariç evet o/c pek düşünmüyorum ama sonuçta seçeneklerin açık olmasını istiyorum, belki ilerde ugrade yapacağıma o/c ile biraz daha idare ederim.

Ekran kartında tereddütlüyüm çünkü burda birkaç kişiden duydum dx11 olduğu için fazla pahalı ama dx11 oyunlar çıkınca performansı yetmicek filan diyolar. Bu konuda ne dersiniz?

Aynen.Bende bu ekran kartını alıcam ve banada böyle dediler..bu konuda görüşleriniz ??
  • TUL VTX 3D HD5850

kardeş bu parçanın markası haricinde her şey mükemmel olmuş diyebilirim

tam bir odun marka kullandım bi gün dayanabildim aynen geri iade ettim TUL VTX 3D hd4890 dı benim aldığım fiyatına aldanma sakın gid 3-5 fazla olsun bildik his sapphire al
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Crosshair

TUL VTX 3D HD5850

kardeş bu parçanın markası haricinde her şey mükemmel olmuş diyebilirim

tam bir odun marka kullandım bi gün dayanabildim aynen geri iade ettim TUL VTX 3D hd4890 dı benim aldığım fiyatına aldanma sakın gid 3-5 fazla olsun bildik his sapphire al

+1 his veya sapphire tavsiyemdir.
  • SAPPHIRE - HD5750 1GB (169$)

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2682

bu karta ne dersiniz? fiyat olarak arada uçurum var, performans olarak da standart kullanıcı için uçurum var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmotix

SAPPHIRE - HD5750 1GB (169$)

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2682

bu karta ne dersiniz? fiyat olarak arada uçurum var, performans olarak da standart kullanıcı için uçurum var mıdır?

4770 bu, alma, 5850 arasına ucurum var.

i5
    p55-ud3r
    hi-level 1600mhz 2x2
    tul vtx 5850 al.
  • HIS ve Saphire tavsiye eden arkadaşlar HD5850 nerden bulabilirim bir kaç yere baktım yoktu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.