Şimdi Ara

Oyun Sistemi Yoruma İhtiyaç Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci (4690k alcaktım ama stok ne zaman gelir?)
    Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) DVI&DP Anakart (Gaming 7 almaya gerek varmı? )
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    CARBIDE SERİSİ™ 400R MidT ATX SİYAH KASA
    THERMALTAKE SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 750W GÜÇ KAYNAĞI
    İşlemci soğutucu (henüz araştırmadım belki sıvı soğutma olabilir)

Asus Gtx650ti Boost(bende var)
    SSD (bende var)
    AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6 (bende var yeni aldım)

Arkadaşlar aslında biraz daha bekleyecektim sistem toplamak için ama dün anakartı mefta ettim. Mecburen alacaz sistemi.
    Yukarıdaki sistem için yorum alabilir miyim. Sistem oyun sistemidir. Online oyunlar çok oynanıyor.
    Diablo III, Wow, Arma III gibi oyunlar.

Birinci sorum: Şimdi elimde Gtx650ti boost var. Gtx770 almak istiyordum ama maliyeti çok şuan elimde zaten bu kart varken.
    Aynısından bitane daha alıp sli bağlasam nasıl olur ekonomi olarak?(300tl seviyelerinde bulurum)
    Veya 1 sene daha kullanıp sonramı daha iyi birşey almalıyım.

İkinci Sorum: Elimde Akasa Full Tower kasa var 600w psu ile beraber. Yalnız bu 12v çıkışları önemli dediler. Benim sanıyorum oldukça düşük. Yeni bir kasa ve psu almalı mıyım.?

Üç: Anakart MSI gaming 5 ve 7 stoklarda yok. Gigabyte alsam çok fark eder mi?
    Şimdiden teşekkürler.

• Bak dostum o Kasa ve Psu biraz fazla onların yerine bu ikili daha iyidir :

CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300WR GAMING ATX MidT PENCERELİ SİYAH KASA =199 ₺

CORSAIR VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI =149 ₺

Anakart olarak bunu öneririm :

GIGABYTE Z97X-Gaming 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart =462 ₺

NOT :Ekran Kartı konusuna gelirsek Ekran Kart'ını bence SLI falan düşünme o Kart'a gereksiz olur ya alıyorsan güzel bir Kart al eğer elimde yok dersen seninde dediğin gibi 1 sene idarelik zaten seni idare eder gelecek sene daha iyi bir Kart alıp takarsan tadından yenmez

Bu arada i5 4670K yeterlidir zaten çok fazla kafaya takmayın İşlemciyi

• Kardeşim yorumun için teşekkür ederim. Söylediklerin kafama çok yattı.
    Ben powerı bi ihtimal sli falan yaparsam diye bir çıta yüksek alayım diyordum ama sanırım gerek yok. SLI sistemler problemli olabiliyormuş.

Muhtemel Gaming 5 alacağım. Herkes MSI öneriyor ama Gigabyte olarak sanıyorum çok farketmeyecek. Önceki anakartımda kuzeyköprüsü yanıyordu çok sıkıntı çekmiştim. Umarım bu kartlarda sıkıntı çekmem.

Ekran kartını da 1 sene daha kullanacağım şuan bile high detay oynatıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathlike

Kardeşim yorumun için teşekkür ederim. Söylediklerin kafama çok yattı.
    Ben powerı bi ihtimal sli falan yaparsam diye bir çıta yüksek alayım diyordum ama sanırım gerek yok. SLI sistemler problemli olabiliyormuş.

Muhtemel Gaming 5 alacağım. Herkes MSI öneriyor ama Gigabyte olarak sanıyorum çok farketmeyecek. Önceki anakartımda kuzeyköprüsü yanıyordu çok sıkıntı çekmiştim. Umarım bu kartlarda sıkıntı çekmem.

Ekran kartını da 1 sene daha kullanacağım şuan bile high detay oynatıyor zaten.

Şimdiden hayırlı olsun o zaman SS bekleriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.