zamanı olan birisi var mı acaba forumda baya sıkıntı çekiyorum pc ile ilgili şu sıralar
Kardeş böyle bir konu açma ilk defa seni görüyorum sorununu detaylı yazarsan yardım sever arkadaşlarımız size yardımcı olacaktır.
doğrudur valla kusura bakma dostum ne yapacağımı şaşırdım ya bi format attırdım pc ye sonra herşey değiştir performansı ile ilgili tamam şuan müzdarip oldugum şeyleri söyliyim
eskiden formattan önce blackflag i çatır çatır açıyordu pc şimdiyse bırak açmayı menüye zar zor giriyorum ama formattan aldıgım gün oldukça rahat çalıştırıyordu gene
pes 2014 de uygulama hatası alıyorum kaç günlerdir yazdım buraya ama kimse dönmedi
tropico 5 i aynı şekilde oldukça rahat çalıştırıyordu şimdi bi arkadaş gamebooster ı tavsiye etti onu yükledim onun ile açılıyor allahtan
aynı şeyi blackflag için denedim menü de ki yazılar vs. gözükmüyor ne yazık ki
ekran kartı güncelle vs. diyor herkes yaptım onları herşeyi full duruyor neden anlamadım
ben pek anlamam bu işlerden bi arkadaşım vardı o hallediyordu benim bu sıkıntıları askere gitti böyle kaldım kısacası eğer zamanı olan anlayan birisi olursa teamviver veya bana tarif ederse halletmeye çalışacagım olay buydu yani
quote:
Orijinalden alıntı: beko843
doğrudur valla kusura bakma dostum ne yapacağımı şaşırdım ya bi format attırdım pc ye sonra herşey değiştir performansı ile ilgili tamam şuan müzdarip oldugum şeyleri söyliyim
eskiden formattan önce blackflag i çatır çatır açıyordu pc şimdiyse bırak açmayı menüye zar zor giriyorum ama formattan aldıgım gün oldukça rahat çalıştırıyordu gene
pes 2014 de uygulama hatası alıyorum kaç günlerdir yazdım buraya ama kimse dönmedi
tropico 5 i aynı şekilde oldukça rahat çalıştırıyordu şimdi bi arkadaş gamebooster ı tavsiye etti onu yükledim onun ile açılıyor allahtan
aynı şeyi blackflag için denedim menü de ki yazılar vs. gözükmüyor ne yazık ki
ekran kartı güncelle vs. diyor herkes yaptım onları herşeyi full duruyor neden anlamadım
ben pek anlamam bu işlerden bi arkadaşım vardı o hallediyordu benim bu sıkıntıları askere gitti böyle kaldım kısacası eğer zamanı olan anlayan birisi olursa teamviver veya bana tarif ederse halletmeye çalışacagım olay buydu yani
bilgisayarın sistem özelliklerini yazar mısın birde antivirüs kullanıyor musun
myo_1433M
kullanıcısına yanıt
hocam antivirüsü kapattım vardı microsoft security essentials
quote:
Orijinalden alıntı: beko843
hocam antivirüsü kapattım vardı microsoft security essentials
sisteminde virüs olabilir windows güncel mi bazı oyun bileşenleri var onlar olmayıncada oyunlarda sıkıntılar çıkar net.framework microsoft visual c++ vs vs gibi iyi bir antivirüs ile virüs taraması yap bilgisayarım sağ tık özellikler oradanda aygıt yönetcisine gir bak bakalım eksik sürücü var mı
elam hocam sizin sorununuz kesinlikle driver ile alakalı bilgisayar özelliklerine baktısan driverpack programı ile sürücüleri kurulmuş. Orjinal sitelerinden setuplar ile kurulmadan senin oyun aynama şansın çok düşük çünkü ekran kartının kendi yazılımı olmadan oyunlarda tam anlamıyla randumanlı çalışmaz format attırdığın yere götür tekrar temiz bir format atsınlar birde sürücüleri orjinal ve en güncel versiyonlarını indirip kursunlar sorun çözülmüş olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme