Şimdi Ara

OYUN SOUNDTRACK aradıklarınız bulamadıklarınız...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunlarda ki müzikleri arayanlar hangi oyun olduğunu buraya yazalım diye düşündüm.bilen arkadaşlar cewaplar
    ilk soru benden olsun nfs carbon oyununa başlarken ki ilk müziği arıyorum.parça sözsüz bir parça.bu videonun son 10 saniyesinde ki müzik bilen war mı?
    http://www.youtube.com/watch?v=kwVvqfdz6-Q

• valla dostum senin sorunun cewabını mutlaka bilen çıkar ama benim gibi bi dinasora kimse yardımcı olamaz heralde...

yıllar onca 'Blood' diye bir oyun vardı, sonra bunun 2. side cıkmıştı.. İşte ilk oyunun cdsi aynı zamanda audio cdydi ve ben ordaki birinci şarkıyı arıyorum yıllardır
  • Arkadaslar King OF the Road oyunu vardı orda çalan sarkıları bilen soylesin lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

oyunlarda ki müzikleri arayanlar hangi oyun olduğunu buraya yazalım diye düşündüm.bilen arkadaşlar cewaplar
    ilk soru benden olsun nfs carbon oyununa başlarken ki ilk müziği arıyorum.parça sözsüz bir parça.bu videonun son 10 saniyesinde ki müzik bilen war mı?

ekstrak feat. know- hard drivers olması lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: plus 77

quote:

oyunlarda ki müzikleri arayanlar hangi oyun olduğunu buraya yazalım diye düşündüm.bilen arkadaşlar cewaplar

hayır arkaadasım o değil.sağol ilgilendiğin için.bunu da indirdim ewet bu da sozsüz ama aradığım bu değil.başka.

• ea games in sitesinde nfs carbonun soundtrack'i var oradan dinle bak orada yoksada oyun için menü müziğidir o ama o listede yok diye hatırlıyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: maniac_ea

ea games in sitesinde nfs carbonun soundtrack'i var oradan dinle bak orada yoksada oyun için menü müziğidir o ama o listede yok diye hatırlıyorum ben.

arkadasım bulamadım dinleme yerini.bana tam link werebilir misin?
  • tüm listeyi dinledim ama dediğim gibi yok.nerden bulcam ki ben onu.
    link için sağol
  • eğer orada yoksa son çare olarak "NFS Carbon Music Extractor" yukliceksin anca bulabilrsen öyle bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: maniac_ea

eğer orada yoksa son çare olarak "NFS Carbon Music Extractor" yukliceksin anca bulabilrsen öyle bulursun

o neki nerden yüklicem
  • googleda arat çıkar oyundaki tüm müzikleri mp3e cevirebilirsin
  • quote:

quote:

quote:

hayır arkaadasım o değil.sağol ilgilendiğin için.bunu da indirdim ewet bu da sozsüz ama aradığım bu değil.başka.
    Aradığın müzik benim elimde var ama buradan ya da özelden paylaşmak doğru olmayacak maalesef.
    Müziği Music Extractor programındaki komutları biraz değiştirerek elde etmiştim ama biraz zahmetli bir iştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 28 Nisan 2007; 1:33:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

quote:

quote:

Aradığın müzik benim elimde var ama buradan ya da özelden paylaşmak doğru olmayacak maalesef.
    Müziği Music Extractor programındaki komutları biraz değiştirerek elde etmiştim ama biraz zahmetli bir iştir.

ya sen o şarkıyı r apide falan koyamaz mısın???

• gran tourismo 2'nin girişinde çalan müziği bilen var mı...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

gran tourismo 2'nin girişinde çalan müziği bilen var mı...?

Cardigans - My favourite game
  • FİFA 2000 oyunun tanıtımında çalan müziğin ismini bilen varsa yardım etsin!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: barolama

FİFA 2000 oyunun tanıtımında çalan müziğin ismini bilen varsa yardım etsin!!
    Robbie Williams - It's Only Us olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MelihFenman

quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

gran tourismo 2'nin girişinde çalan müziği bilen var mı...?

Cardigans - My favourite game

sağolun ama bu değil... oyunun girişinde, daha seçenekler çıkmadan önceki videoda çalan pianoyla başlayan müziği diyorum...

ilginize teşekkürler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.