Şimdi Ara

OYUN SOUNDTRACK aradıklarınız bulamadıklarınız... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • need for speed underground daki ilk müzik var ya onun adı neydi? sırf onun için gidip oyun alıcam
  • yüzüklerin efendisin ilk cıkan oyununda girişte calan müziği bilen varmı.ama filmdeki sountrack değil.oyun için yapılmış heralde. filmdeki yüzük kardeşliğinde çalan müzikle aynı..am oyundakinde sadece müzik var.oyuna girdiğinizde çalan müzik.gözden ateş dagına bakarken calan.dönerek yukarı cıkıyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Freeman

need for speed underground daki ilk müzik var ya onun adı neydi? sırf onun için gidip oyun alıcam

Underground 1'deki şarkıyı söylüyorsan: "Lil Jon&Eastside Boyz - Get Low."

Eğer 2'deki ise; "Snoop Dogg feat. The Doors - Riders on the storm".
  • Çook sağol TEŞEKKÜR EDERİM TEŞEKKÜR EDERİM TEŞEKKÜR EDERİM TEŞEKKÜR EDERİM TEŞEKKÜR EDERİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomedan

yüzüklerin efendisin ilk cıkan oyununda girişte calan müziği bilen varmı.ama filmdeki sountrack değil.oyun için yapılmış heralde. filmdeki yüzük kardeşliğinde çalan müzikle aynı..am oyundakinde sadece müzik var.oyuna girdiğinizde çalan müzik.gözden ateş dagına bakarken calan.dönerek yukarı cıkıyordu.

arkadasım aynı müziği bende arıyom biraz hani böyle dıııııı dının diye giriyo onu diyosun herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

oyunlarda ki müzikleri arayanlar hangi oyun olduğunu buraya yazalım diye düşündüm.bilen arkadaşlar cewaplar
    ilk soru benden olsun nfs carbon oyununa başlarken ki ilk müziği arıyorum.parça sözsüz bir parça.bu videonun son 10 saniyesinde ki müzik bilen war mı?
    http://www.youtube.com/watch?v=kwVvqfdz6-Q

o müziği bende çok aradım ama öğrendiğime göre ea game o oyun için özel yaptırmış o müziği ben kabşoyla kaydettim valla

• quote:

Orjinalden alıntı: Sauron_16

quote:

Orjinalden alıntı: tomedan

yüzüklerin efendisin ilk cıkan oyununda girişte calan müziği bilen varmı.ama filmdeki sountrack değil.oyun için yapılmış heralde. filmdeki yüzük kardeşliğinde çalan müzikle aynı..am oyundakinde sadece müzik var.oyuna girdiğinizde çalan müzik.gözden ateş dagına bakarken calan.dönerek yukarı cıkıyordu.

arkadasım aynı müziği bende arıyom biraz hani böyle dıııııı dının diye giriyo onu diyosun herhalde

normalde howard shore a knife in the dark şarkısıının müziğiyle aynı ama o filme ait olan müzik.

• no one lives forever ın girişinde çalan müziği bilen var mı?
  • underground 2 deki the doors'un şarkısını nerden bulabilirim
  • god of war 2 nin butun sarkilari
  • quote:

Orjinalden alıntı: Extreme Ways

no one lives forever ın girişinde çalan müziği bilen var mı?
  • NBA LİVE 2003 ŞARKILARI
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayta85

quote:

oyunlarda ki müzikleri arayanlar hangi oyun olduğunu buraya yazalım diye düşündüm.bilen arkadaşlar cewaplar
    ilk soru benden olsun nfs carbon oyununa başlarken ki ilk müziği arıyorum.parça sözsüz bir parça.bu videonun son 10 saniyesinde ki müzik bilen war mı?

o müziği bende çok aradım ama öğrendiğime göre ea game o oyun için özel yaptırmış o müziği ben kabşoyla kaydettim valla

ya madem kaydettin bi ricam war onu rapide atabilir misin???

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hayta85

quote:

ya madem kaydettin bi ricam war onu rapide atabilir misin???

• lord of the rings in soundtrack ını çok aradım ama bulamadım?yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

lord of the rings in soundtrack ını çok aradım ama bulamadım?yardımcı olursanız sevinirim.

Limewire,Ares... gibi paylaşım programlarında var.
  • up
  • f.e.a.r. adlı oyundaki çalan bütün soundtrackleri arıyorum ilgilenirseniz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.