Arkadaşlar uzun süre önce bıraktım oyunu. (1,5-2 yıl oldu.) Bıraktığımda 10'lu 20'li oklar havada uçuşuyordu.Önüne gelen wh idi,BDW'de dağ tepe geziyordu. Geçen gün girdim baktım, Paramun bile koxp partysinin eline geçmiş! Şimdi oyunun düzeldiğine dair yorumlar yapılıyor. Ne değişti? Ne kadar düzeldi?
Seri cs ve ps kalktı koxperler atık 60 skıllerıyle ex kasmaya calısıyor pk alanlarında fazla koxper goremeye bılırsın ama oto heal devam edıyor bu sorun yaratıyor.
Son patch ile tüm skill'ler server side'a alındı yani artık tüm skill'ler mana yiyor.Ayrıca counter strike ve power shot skill'i ile koxperler atak yapamıyor.Bu yüzden slotlarda örneğin paramun, brahman warriorlar kasıyor.Bu arada gm'ler bir kaç ay önceki gibi ilgisiz değil oyuna girip sessizce koxperleri banlıyor.Okçunun gücü çok azaldığı için kronos gibi bir serverda bile slotlarda in cin top oynuyor Eslanttaysa sadece paramun,brahman ve golem slotlarında kasanlar var.Oyuna ilgi gün be gün azalıyor.Oyun biraz düzelmiş olabilir ama oyuncuların knight'a ilgiside o kadar azaldı.Çünkü son 1 yıl içinde oyuncular o kadar koxpla kasmaya alıştıki buda onlarda tembellik etkisi bıraktı ve artık elle kasmaya katlanamadıklarını düşünüyorum bu yüzden oyunla ilgilerini kestiler.Kolay değil son zamanlarda saatlerce koxpla kasıyorlardı ve hiç banlanmadan +80 levellere geliyorlardı.
Özetle oyunun eski çekiciliği artık yok
Tüm skiller mana yiyor derken?Mana yemeyip avantaj sağlayan skill neydi? Counter Strike ve Power Shot koxp dışında da mı kullanılamıyor?
Exp kasan günde 100 m lik mana alacak artık
quote:
Orijinalden alıntı: comm
Son patch ile tüm skill'ler server side'a alındı yani artık tüm skill'ler mana yiyor.Ayrıca counter strike ve power shot skill'i ile koxperler atak yapamıyor.Bu yüzden slotlarda örneğin paramun, brahman warriorlar kasıyor.Bu arada gm'ler bir kaç ay önceki gibi ilgisiz değil oyuna girip sessizce koxperleri banlıyor.Okçunun gücü çok azaldığı için kronos gibi bir serverda bile slotlarda in cin top oynuyor Eslanttaysa sadece paramun,brahman ve golem slotlarında kasanlar var.Oyuna ilgi gün be gün azalıyor.Oyun biraz düzelmiş olabilir ama oyuncuların knight'a ilgiside o kadar azaldı.Çünkü son 1 yıl içinde oyuncular o kadar koxpla kasmaya alıştıki buda onlarda tembellik etkisi bıraktı ve artık elle kasmaya katlanamadıklarını düşünüyorum bu yüzden oyunla ilgilerini kestiler.Kolay değil son zamanlarda saatlerce koxpla kasıyorlardı ve hiç banlanmadan +80 levellere geliyorlardı.
Özetle oyunun eski çekiciliği artık yok
düşüncene lafım yok ama benim oyuna dönmemin sebebi o değil..Bende koxpla baya char kastım sonra sattım herneyse.Ama şu an gelipte 80 veya 83e kadar elle kasmak amelelik olur diye düşünüyorum.bundan bir ay önce ben dahil 10 gün de ÇOK RAHAT 80 oluyordum şimdi niye elle kasayım..
Bence herkes yeni serveri bekliyor k2 nin bu çabalarıda yeni serverin çok uzak tarihte olmadığını gösteriyor..
Şimdi alt postlarda resmi forumda 1000lerce kez açıklandı yeni server gelmeyeceği gibi şeyler yazacak arkadaşlar biliyorum onlara sadece izleyin ve görün diyorum :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme