Şimdi Ara

Oyun tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fps/tps hangisi olduğu önemli değil hikaye benim için ön planda grafik fark etmez oyun önerebilir misiniz ?

• Wolfenstein: The New Order
    L.A. Noire
    Dishonored
    Life Is Strange
    Valiant Hearts: The Great War
    Spec Ops: The Line

Hepsi çok güzel oyundur. Wolfenstein fps oyunu 2. Dünya Savaşı zamanında geçiyor, alternatif geçmiş diyorlardı galiba böyle oyunlara.
    L.A. Noire Rockstar'ın dedektiflik oyunu, tps, oyunda çok fazla aksiyon yok daha çok ceset, olay yeri vs inceliyoruz cinayetleri çözüp katili buluyoruz. Türkçe oynamanı tavsiye ederim.
    Dishonored hakkında aklıma anlatcak pek bişey gelmedi şuan fps oyunu, güzel bi senaryosu var.
    Life is Strange bu sene çıktı, harika muhteşem ötesi bi oyun, oyun bizim kararlarımıza göre ilerliyor, ana karakterimiz bayan, fotoğrafçılık okulunda okuyoruz, gizli bi süper gücümüzü keşfediyoruz oyun bu şekilde ilerliyor.
    Valiant Hearts: The Great War bir Ubisoft oyunu ama 2 boyutlu bi oyun, 1. Dünya Savaşı zamanında geçiyor, oyunda 4 ana karakter ve bi köpeğimiz bulunmakta, hem hüzünlü hem gülümseten çok güzel bir senaryosu var.
    Spec Ops: The Line tps oyunu, oyunda bizi Dubai'ye gönderiyorlar, Dubai'de çok büyük bi kum fırtınası olmuş artık yaşanmaz hale gelmiş ve su savaşları başlamıştır, biz ve ekibimiz buraya gönderiliyoruz, daha sonra olaylar gelişiyor, oyunun 4 farklı sonu var diye hatırlıyorum, hepsini teker teker deneyebiliyoruz.

Üşenmedim yazdım hepsini teker teker:D

• 81melih54 kullanıcısına yanıt
    Canını yerim saol..

Life is Strange 'i oynadım 4. episode yarın çıkacak bekliyorum zaten.
    L.A Noire sanki pc yokmuş gibi hatırladım ama baktım varmış.
    Diğerlerine de zamanım olunca bakacağım. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyun tavsiyeleri
    11 ay önce açıldı
    MMORPG tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.