Şimdi Ara

Oyun Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işten gelince şöyle keyifli bir şekilde oynayabileceğim bir oyun istiyorum yani anlatacak olursam devletlerle diplomasi yapacaz savaş yapacaz ordumuzla düşmanın hıncına uğramaktan müttefikler sayesinde kurtulacaz deniz savaşı olmasada olur ama olsa daha iyi olur bildiğiniz varsa yazmanıçı RİCA Ederim (arkadaşlar sakın knight gibi çocuk oyunları yazmayın )

İyi Günler...

• Arkadaşlar PC özellikleri sorun değil daha yeni 4 tane crysis çalıştırır evelallah

İyi Günler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OKKomutanligi

Arkadaşlar PC özellikleri sorun değil daha yeni 4 tane crysis çalıştırır evelallah

İyi Günler...

4 tane Crysis çalıştırır ha? Cyrsis'i fazla hafife alıyorsun gibime geliyor benim. Ekran kartın ne GTX295 falan mı?

Önerimi de yazayım. Kendim oynamadım ama son zamanlarda bu tarz en iyi oyun Empire Total War gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 6 Mayıs 2009; 18:43:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi_master

quote:

Arkadaşlar PC özellikleri sorun değil daha yeni 4 tane crysis çalıştırır evelallah

İyi Günler...

4 tane Crysis çalıştırır ha? Cyrsis'i fazla hafife alıyorsun gibime geliyor benim. Ekran kartın ne GTX295 falan mı?

Önerimi de yazayım. Kendim oynamadım ama son zamanlarda bu tarz en iyi oyun Empire Total War gibi geliyor bana.

evet gtx 295 ama nerden bildin?
  • quote:

quote:

İyi Günler...

ayrıca empire total war yapay zeka yok diyorlar kardes mesela bir devlete savaş açayormuşsun ama o gidip tarladamı otuyormuş ne öyle bir sey dedi arkadaşlar sonra askerler adaya çıkarma yapamıyormuş yardımların için saol

• Call Of Duty serisi, Crysis serisi, futboldan zevk alıyorsan eğer FIFA ve PES serisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: vBulletin

Call Of Duty serisi, Crysis serisi, futboldan zevk alıyorsan eğer FIFA ve PES serisi

vall of serilerinin hepsini oynadım crysis de bitirdim ve online oynadım fifa ise sadeca arkdaslarla pes oynamam ben savaş yönetebiliceğimiz oyun dedim arkadasım sen okumadın galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    7 ay önce açıldı
    Oyun önerileri
    13 yıl önce açıldı
    oyun tavsiyeleri
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

İyi Günler...

ayrıca empire total war yapay zeka yok diyorlar kardes mesela bir devlete savaş açayormuşsun ama o gidip tarladamı otuyormuş ne öyle bir sey dedi arkadaşlar sonra askerler adaya çıkarma yapamıyormuş yardımların için saol

ceza almışsın ama belki okursun diye yazıyorum. o dediğin hatalar yeni gelen yamalarla giderildi.zevkle oynayabilirsin.

• İmperial Glory dene eski ancak tam aradığın oyun . total war serileri grafik maymunun oyunlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz_19811981

İmperial Glory dene eski ancak tam aradığın oyun . total war serileri grafik maymunun oyunlardır.

arkadaş adına ben teşşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.