Oynucak Oyun Arıyorum Yardım Ederseniz Sevinirim İşletim Sistemi = Windows 8 64-bit İşlemci = İntel Core i5 -3200U Ekran Kartı = Nvidia Geforce 720m Ram = 4 GB Tavsiyelerinizi bekliyorum
Half life ,Bioshock, Mafia, max payne Serileri Spec Ops: The Line, Brothers : A tale of two sons, Valiant Hearts Farklı farklı oyun türleri saydım hepsi türlerinin en iyileri.
quote:Orijinalden alıntı: Martin Garrix Half life ,Bioshock, Mafia, max payne Serileri Spec Ops: The Line, Brothers : A tale of two sons, Valiant Hearts Farklı farklı oyun türleri saydım hepsi türlerinin en iyileri. Saol Mafia yı oynadım Onun dışındakileri oynamadım Deniyeceğim saolun
Call of Duty 8i öneririm hocam. Senaryosunu beğendiğim bir oyundur. Balck ops 2 de güzeldir. Ekran DDI sürümünüz 11 ise Crysis 3 de baya güzel yani. Sniper Elite 3. Directx 11 gerektirri o da. Aklıma bu kadarı geliyor.
quote:Orijinalden alıntı: yusufc2012 Call of Duty 8i öneririm hocam. Senaryosunu beğendiğim bir oyundur. Balck ops 2 de güzeldir. Ekran DDI sürümünüz 11 ise Crysis 3 de baya güzel yani. Sniper Elite 3. Directx 11 gerektirri o da. Aklıma bu kadarı geliyor. Call of duty 8 i oynamıştım black ops 2 yi denerim saolun
quote:Orijinalden alıntı: Skyrim Deki Liseli quote:Orijinalden alıntı: yusufc2012 Call of Duty 8i öneririm hocam. Senaryosunu beğendiğim bir oyundur. Balck ops 2 de güzeldir. Ekran DDI sürümünüz 11 ise Crysis 3 de baya güzel yani. Sniper Elite 3. Directx 11 gerektirri o da. Aklıma bu kadarı geliyor. Call of duty 8 i oynamıştım black ops 2 yi denerim saolun Rica ederim.
Assasin's Creed 4 hariç diğerlerini açar büyük ihtimalle. F.E.A.R 3 açar. State of Decay açar. Batman Arkham Origins - NFS serisinden oyunlar rahat açar. Crysis 3 ve Sniper Elite 3 açacağını düşünmüyorum senin PC'nin boşuna indirme kardeşim...