Şimdi Ara

Oyun telefonu Z2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMUN ALEYKUM arkadaşlar temmuzda İnşAllah telefon alacağım z2 son kararım sizce iyi bir karar mı?

• Z2 yılın şampiyonudur.cok iyi karar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde incelediğim düşündüğüm bir model ancak.Kamera konusunda kafamda soru işaretleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Benimde incelediğim düşündüğüm bir model ancak.Kamera konusunda kafamda soru işaretleri var.

Evet kamera konusunda birkaç yazı okumuştum. Kamerasının kötü olmadığı ancak verilen paraya göre çok daha iyilerinin olabileceği söyleniyor. Tabi bu yorumlar fotoğraf performansı için söylenenler. Video performansının çok iyi olduğu aşikar. Z2 oyun için çok iyi bir telefon. Piyasadaki bütün oyunları rahatlıkla oynatır ama gözlerinize yazık, telefonla oyun oynamayın. Z2 hakkında Kullanıcı Yorumu okumak isterseniz bağlantısını BURADA Paylaşıyorum. Listeden seçerek okuyabilirsiniz.

• kamerası oldukça iyi
  • temmuza daha var bence g3u ve z2yi elinize alin oyle karar verin.ekranin 2k olmasi performansi etkilemiyor erdi beyin dedigine gore oyunlar 1080pde aciliyormus.aceleye gelip telefon almasam kesinlikle ikisini yan yana kullanmadan karar vermezdim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machinista

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Benimde incelediğim düşündüğüm bir model ancak.Kamera konusunda kafamda soru işaretleri var.

Evet kamera konusunda birkaç yazı okumuştum. Kamerasının kötü olmadığı ancak verilen paraya göre çok daha iyilerinin olabileceği söyleniyor. Tabi bu yorumlar fotoğraf performansı için söylenenler. Video performansının çok iyi olduğu aşikar. Z2 oyun için çok iyi bir telefon. Piyasadaki bütün oyunları rahatlıkla oynatır ama gözlerinize yazık, telefonla oyun oynamayın. Z2 hakkında Kullanıcı Yorumu okumak isterseniz bağlantısını BURADA Paylaşıyorum. Listeden seçerek okuyabilirsiniz.

Çok daha iyileri derken zaten amiral gemiler belli S5 , M8 , 1520 , 1020 , G3.

G3'ün G2 benzeri kamera ile geleceğinden Z2'den iyi olacağını düşünmüyorum.M8'den bahsetmeye gerek yok 4 ultra pixel , 1520 ile kafa kafaya gidebilirler.

S5 ile 1020 , Z2'den kamera olarak iyi olabilir ama aralarındaki farkı yan yana koyup detaylı bakarsanız anlarsınız.Telefon ekranından bakarsanız anlamazsınız.O yüzden ben fotoğrafları ve videoları 80 inç 4k tv de izlerim derseniz Z2 sizi tatmin etmeyebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: edice1

SELAMUN ALEYKUM arkadaşlar temmuzda İnşAllah telefon alacağım z2 son kararım sizce iyi bir karar mı?

Cebımde o para olsa benımde gıdıp alacagım telefon Z2 dir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.