Bu tür konuların çokça açıldığını biliyorum ve de yapılacak önerilerin öznel yorumlar içerdiğini ve birine göre güzel olan bi şeyin bi başkasına göre güzel olamayacağınıı biliyorum fakat bayağı bir araştırma yapmama rağmen aradığım kriterlere uygun bir oyun ve çfilm bulamadım bu yüzden son çare olarak DH gibi büyük bir forumun takipçisi olarak sizlerden yardım istiyorum görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Ayrıca arkadaşlar ben tam bir anime hayranıyım. Sizlerden 2 öneri istiyorum:
1. Avatar,Naruto vs. sürükleyici, aksiyon öğeleri barındıran, bir sonraki bölümünü bir öncekinden daha büyük zevkle izlemek isteyeceğim bir çizgifilm
2. İçinde pvp yapıp canavar kesmekten başka yapacak bişey bulabileceğim ve de bunu yaparken sıkılmayacağım(mesela sro da traderlik yapmak artık sıktı çünkü hem çok para kazanamıyorsun hemde karakterlerin birbirine olan orantısız üstünlüğü vb...) grafikleri güzel olan (grafikleri güzel olmasından kastım gerçekçi olması değil anime oyunlarda bence grafikleri gayet iyi ama bazıları biraz fazla çocuksu) oyundaki karakterler orantılı, pirivate serverları bulunan (ultima demeyin aradığım özelliklere yakın bi onu buldum ama onun da devri kapandı artık) önümüzdeki 5-6 yıl sıkılmadan oynayabileceğim bir online oyun
tavsiye ederseniz ve de yanına kısaca açıklama yaparsanız memnun olurum
WoW Dicem oyun olarak ama biraz çocuksu grafikler buna ramen 11 Milyon kişi oynuyor.
Anime olarak Death Note'u izle derim. Daha iyisi yok, bu diziyi izleyenler bitince bunalıma giriyorlar, canları sıkılıyor. Bitmeseydi keşke diyor ve bunun gibi başka anime de bulamıyorlar. İnternette bu örneklere rastladım ve ben de o örneklerden biriyim.
Konusu bir Ölüm Meleği Ölüm defterini dünyaya düşürüyor, bunu bulan kahramanımızın aklında ilginç fikirler var. Fazla söylemeyeyim bence, izleyin.
Anime olarak Death Note'u izle derim. Daha iyisi yok, bu diziyi izleyenler bitince bunalıma giriyorlar, canları sıkılıyor. Bitmeseydi keşke diyor ve bunun gibi başka anime de bulamıyorlar. İnternette bu örneklere rastladım ve ben de o örneklerden biriyim.
Konusu bir Ölüm Meleği Ölüm defterini dünyaya düşürüyor, bunu bulan kahramanımızın aklında ilginç fikirler var. Fazla söylemeyeyim bence, izleyin.
Bende bunalıma girdim valla süperdi.Favori karakterim ise Near.Filmleri Fazla güzel değildi.