Şimdi Ara

OYUN VE EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.LENOVO Z5070 59432152 notebook kullanıyorum.Battlefield 2 indirmiştim.Tam ekran oynayamadım.Bilgisayarı windows 8.1 single language olduğu için türkçe yapamıyorum.İngilizce'den de fazla anlamıyorum.Dolayısıyla fazla çözüm üretemedim.Oyunlardan çıkarken ctrl+alt+delete yaptığımda ekran küçülüyor ve yazılar çok yakın gözüküyor.Euro truck simulator 2 de indirdim ama o da kurarken bulanık gözüküyor.Bilgisayarı almadan yorumlara bakmıştım çok umutluydum ama oyunları kuramayınca resmen hevesim kursağımda kaldı.Pes 2015 gibi oyunların torrentini indirdim ama kurarken sorun yaşıyorum.İllaha orjinal cd'leri mi gerek.O zamanda crack indirmek zorunda kalırım.Ha birde internete girerken bazı sitelerde yanıt vermiyor diyor.Birkaç saniye sonra yüklemeye başlıyor.Neden böyle oluyor?Cevap verirseniz sevinirim.Ha bu arada ekran kartı driveri güncel.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Aynı olay benim Laptopum dada yaşanıyor yazılar büyüyor masa üstüne tıklayınca siyah olup düzeliyor oyunun ayarlarından çözünürlüğü ekranının boyutuna göre ayarlarsan düzelir ayrıca yanıt vermeyip sonra girmesi internet olabilir yada tarayıcıdanda çerezleri silip denersen çözülebilir

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.