Şimdi Ara

Oyun ve Tasarım İçin Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitörüm bozulduğu için yeni monitör alacağım.
    Çok fazla oyun oynayan biri değilim.
    Genelde oynadığım oyunlar csgo, crew, ets2, bf3, tarzı oyunları oynamaktayım oda günde 1-2 saat max.
    Genelde film ve web tasarımla zamanımı geçiriyorum. Tavsiye olarak ne önerirsiniz. Bütçe max 1500

• Lg 29um67

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amdfx41 -- 19 Nisan 2016; 15:50:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Monitördeki boyut aralığın nedir? eğer 27" büyük gelmez ise Asusun MX279H modelini inceleyebilirsin. IPS olması panelinin tasarım ve film için oldukça iyi olacaktır. Ayrıca Düşük ışık teknolojisi ve titreme önleme sayesinde göz yorulmalarınıda engelleyecek.
  • Merhaba hangi oyunu oynuyorsunuz ? ona göre değişiyor mesela Counter-strike oynayacaksanız 24" üzerine çıkmamanızı tavsiye ederim.
  • Önceki monitörüm 23,6" idi şimdi 27 olabilir. Oyun çok fazla vaktimi geçirdiğim bişey değil. Tasarım ve film amaçlı

• dipsit54 kullanıcısına yanıt
    Tasarım ve film öncelik ise o zaman IPS monitör almanızı öneririm. hem renk doğruluğu hem de geniş görüş açısı sebebi ile memnun kalırsınız.

Asus VC279H modeline bakabilirsiniz.
  • dostum selam,

açıkcası fiyat/performans ve enerji verimliliği konularını düşünürsen asagıdaki model cok daha mantıklı. hem de 3yıl garantisi var. tavsiye ederim

http://www.hepsiburada.com/benq-gw2760hs-27-4ms-analog-dvi-hdmi-full-hd-va-led-monitor-p-BD804210
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vc279h bu ürünü alacağım ıps paneller va panellere göre renk doğruluğu açısından daha iyi kısa araştırmaların sonucunda bu kanıya vardım. Fiyat konusunda en uygun yeri bulup bugün alıcam ürünü.

• 1500 lira civarına yüksek çözünürlüklü ekran alınabilir belki. Yada pc ile uyumlu kalibre edilmiş güzel bir tv. Vx239h kullanan biri olarak 60hz 5ms ips oyun için sıfır sıkıntılı, ama film izlerken aşağıdan ve yukarısan bakış açısı kötü. Yatarak izliyorsanız sorun yaratabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

1500 lira civarına yüksek çözünürlüklü ekran alınabilir belki. Yada pc ile uyumlu kalibre edilmiş güzel bir tv. Vx239h kullanan biri olarak 60hz 5ms ips oyun için sıfır sıkıntılı, ama film izlerken aşağıdan ve yukarısan bakış açısı kötü. Yatarak izliyorsanız sorun yaratabilir.

Daha öncede ıps monitör kullanıyordum. onda bir sorun yaşamadım. VC279 a karar verdim bugün mağaza da ürüne bakayım. ona göre internet yada mağazadan alacağım.
  • Bence de vc279h modeli kontrast oranı çok iyi. ips panel gerçekçi net görüntüleri veriyor. 27" hdmi dahili hoparlör, mavi ışık teknolojosi var gözler yormayan bi sistem, bence güzel ekranda ki görüntü önemli diyorsanız gerçek görüntü ,ç,n ips panel lazım. Bu cihaz da ips teknolojisinin en iyi örneklerinden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.