Şimdi Ara

Oyun ve videolarda Ekran bozulmaları oluyor. Driverlar güncel ... :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düne kadar bir sorun olmayan bilgisayarım bugün oyun oynarken amd vision engine control center tarafından bi uyarı ile oyundan attı. Daha sonra oyuna girdiğimde çok fazla değil ama ufak ufak dokularda parlamalar , kararmalar oldu. Sonra baska bi oyun girdim ekranda garip ufak ufak çizgiler çıkıyor. Video izlemek istediğimde resimdeki gibi oldu. Oyunlar için resim çektiğimde resmi çekemiyor.İnternette gezinerken veya masaüstünde hiç bir sorun yok... Sorunun sebebini anlayamadım ekran kartı ile alakalı olduğu belli fakat driverler güncel diye biliyorum garantiden yeni geldi zaten kasa hard disc ve dwd writer bozulmuştu daha öncede... Yardımlarınızı bekliyorum Ekran kartım; Ati Radeon 5670

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aumar -- 16 Temmuz 2011; 14:11:41 >

• cihaz fazla saçmalamış daha önce böyle birşey gördüğümü hiç hatırlamıyorum. Sistem oyundan atarken ne hata verdi bir söyler misin?.
    Bir de komple driver uninstall edip direct x ve komple driver kurar mısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.O.Y.A.N

cihaz fazla saçmalamış daha önce böyle birşey gördüğümü hiç hatırlamıyorum. Sistem oyundan atarken ne hata verdi bir söyler misin?.
    Bir de komple driver uninstall edip direct x ve komple driver kurar mısın.

Verdiği hata amd vision engine control center tarafından engellendi demişti. Driverları şimdi silip tekrar kuracam...
  • Hocam bi değişiklik yok aynı... Ekran kartı driverları mı güncel değil diyorum... Sürümü güncelle diyorum en günce sürüm diyor... Anlamadım gitti bu sorun...Bir ilkle karşı karşıyayım arkadaşlardan yardım bekliyorum ama pek merak eden yok :D
  • Beyler yardımlarınızı bekliyorum lütfen ....
  • makineyi fazla zorlayip gpu hatasi verdirmissin. sicaklik olcen programlarla gpu sicakligini olctur. tamirini yapiyoruz deselerde en fazla 3 ay olur sonra gider. garantiliyse gonder. anakartin komple degismesi gerekiyor. bir kac gune kalmaz makine siyah ekran verir ve hic acilmaz. umalimda gpu hatasi olmasin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar

makineyi fazla zorlayip gpu hatasi verdirmissin. sicaklik olcen programlarla gpu sicakligini olctur. tamirini yapiyoruz deselerde en fazla 3 ay olur sonra gider. garantiliyse gonder. anakartin komple degismesi gerekiyor. bir kac gune kalmaz makine siyah ekran verir ve hic acilmaz. umalimda gpu hatasi olmasin.

Valla bilmiyorum siyah ekran verdiği olmuyor ama ara sıra monitör gidiyor geride açılmıyor, reset attıktan sonra tekrar geliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence de sıcaklıklara bi bak
  • suan vermez zaten. 1ayda olur 4ayda olur. arkadasin dedigini yap eger goruntuyu alirsan oyun dene bilgisayardaki gibi kapanirsa gpu hatasi kapanmaz oyuna devam edersen monitor hatasi.
  • quote:

suan vermez zaten. 1ayda olur 4ayda olur. arkadasin dedigini yap eger goruntuyu alirsan oyun dene bilgisayardaki gibi kapanirsa gpu hatasi kapanmaz oyuna devam edersen monitor hatasi.

Oyun açmayı denıyorum bazı oyunlarda mesela withcer 2 de oyuna giriyor, oyun menüsü felan çok net. oyuna gırınce yine net görünüyo etraf fakat yururken felan çizgiler çıkıyor, renkler kayıyor flash patlaması gibi minik patlamalar çıkıyor, fifa 11 e giriyorum yine menü saglam oyuna girince önce oyundan masa üstüne atıyor uzun bi süre bekletip tekrar devam edıyor oyuna. Ondada yine ince bi çizik çıkıyor ekrana...

Isınmaya gelince 51-55 arasında değişiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aumar -- 17 Temmuz 2011; 13:25:59 >
  • Ben anlamam pek sıcaklıklardan ama başka bir sıcaklık ölçerle ölçtüm bide siz bakın...

• ekran kartinin cpu suna bakar misin 85 derece. malesef suan yapacak birsey yok. ben en son xp yukleyip 2 ay daha kullanmistim makinemi. sonra cop oldu.
  • quote:

ekran kartinin cpu suna bakar misin 85 derece. malesef suan yapacak birsey yok. ben en son xp yukleyip 2 ay daha kullanmistim makinemi. sonra cop oldu.

Yapacak bi şey yok derken ? makine sıfır daha yaw 3 ay kullandım garantıde gecen hafta geldı Ekran kartına bağlı olarak gerçekleşen bir sorun galiba bu ? Garantiye mi yollayım ?
  • yahu garantisi varsa ne ugrasiyorsun. onemli dosyalarini yedekle ve gonder. hic ugrasip strese girme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yahu garantisi varsa ne ugrasiyorsun. onemli dosyalarini yedekle ve gonder. hic ugrasip strese girme.

Öyle düşünüyorum. Hani bu sorunu belki driverlardan kaynaklı bi sorun olarak düşündüm ama... Fena ısınıyor cpu anakart ve ekran kartına bi şeyler yaparlar. Anlamadıgım yeni geldi daha garantiden. Böyle bi 3 kağıtçılık yok be...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.