Şimdi Ara

Oyun Videolarında Takılmalar Var Ne Yaptıysam Çözemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar. Sistemim imzada yazmaktadır. Benim bir sorunum var ne yaptım ne ettiysem çözemedim. Ekran kartı driveri silip en güncelini yükledim,format attım,sata 3 kablolarını başka sata 3 girişlerine bağladım, ssd aldım , benchmarklar yaptım, hata denetlemeleri yaptım, diskleri birleştirdim, benim ram leri çıkarıp arkadaşımın aynı mhz dual ram lerini takıp denedim, antivirüs taramaları yaptım, Vatandan bir psu aldım ve aynı sorun devam edince iade ettim vs... Arkadaşlar benim sorunum şunlar ; Ani fps düşmeleri , oyunların giriş videolarındaki rahatsız edici takılmalar, fps oyunlarda mouse u hızla çevirince yarım saniyelik donma (nadiren), Heaven Benchmark 4.0 testinde takılmalar ( eski pc m de yoktu ve arkadaşımın pc sinde de yok bu takılmalar.. ). Arkadaşlar bir fikri olan varsa lütfen yardımcı olsunlar. Bu bilgisayar işlerinden dolayı tatilim heba oldu. Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1851 -- 20 Şubat 2014; 22:07:01 >

• 1 tb hdd yi çıkar dene..+ ramleri 4 gb dan başlayarak ekleyerek dene..
  • computeron kullanıcısına yanıt
    Heaven Benchmark dosyaları ssd üzerinde zaten. SSD deki heaven de takılmalar var. Hdd ye de yüklediğimde aynı takılmalar vardı. Şuanda heaven ssd ye yüklü olduğundan Hdd yi çıkarırsam bi farkı olur mu ki ? Ayrıca oyunlarım hdd de yüklü. 4x2 Ram lerin slotlarıyla yine oynarım. Ama hdd yi çıkarıp dene yinede dersen denerim ? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1851 -- 20 Şubat 2014; 23:01:49 >
  • computeron arkadaşın dediğini bir dene SSD HDD arasında bazen sıkıntı oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.