Şimdi Ara

Oyun Yapım Fikri Öneridir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mount blade oynarken aklıma geldi böyle kale savunması multiplayer gibi olsa yani kaleyi savunan 500 oyuncu saldıran 500 oyuncu olsa bunlar 100 okcu kılıçlı savunma diye dağılsalar mancınıklarla saldıranlar gelse ama bunu her oyuncu kaleyi savunan 1 kişi saldıranlarıda insanlar yönetse yani zorlansak tam anlamıyla aradığım mükemmel oyun istiyorum bu tarz bir oyun varmı belki fikrimi duyar mb yapımcıları bu fikre sıcak bakar multiplayer modu yeniden düzenler valal bu tarz oyuna 50Tl verilebilir herkes de zevk alabilir oyundan

• Bence alamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuyingLife

Bence alamaz

neden benim gibi düşünen çok oyuncu vardır basit mir mod olabilir zaten mb bu tarz kodlama yapısı var savaşcıları sadece pc yönlendiriceğine insanlar yöneticek
  • Çok düşündüm ama zor

• Bence hala alamaz

• bi zamanlar lotr oyunu vardi gandalf oluyoduk ozledm o oyunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşünsenize altan kuşatma kulelerinden çıkan insanlar siz kaleden okçularla ok atıyorsunuz kafanıza mancınıkla ateş saçılıyor o arada nekadar adam öldürüp kaleni koruyabildiğinizi gösteren bir tablo ranked tarzıda olur en çok adam öldüren en uzun süre ölmeyen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lankers

mount blade oynarken aklıma geldi böyle kale savunması multiplayer gibi olsa yani kaleyi savunan 500 oyuncu saldıran 500 oyuncu olsa bunlar 100 okcu kılıçlı savunma diye dağılsalar mancınıklarla saldıranlar gelse ama bunu her oyuncu kaleyi savunan 1 kişi saldıranlarıda insanlar yönetse yani zorlansak tam anlamıyla aradığım mükemmel oyun istiyorum bu tarz bir oyun varmı belki fikrimi duyar mb yapımcıları bu fikre sıcak bakar multiplayer modu yeniden düzenler valal bu tarz oyuna 50Tl verilebilir herkes de zevk alabilir oyundan

Mb hic oynamadim ama dedigin gibi kale savunmak istiyorsan guildwars2 WvW tam istedigin gibi.

• Archeage var dedigine en yakin oyun olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Mus1C

quote:

Orijinalden alıntı: lankers

mount blade oynarken aklıma geldi böyle kale savunması multiplayer gibi olsa yani kaleyi savunan 500 oyuncu saldıran 500 oyuncu olsa bunlar 100 okcu kılıçlı savunma diye dağılsalar mancınıklarla saldıranlar gelse ama bunu her oyuncu kaleyi savunan 1 kişi saldıranlarıda insanlar yönetse yani zorlansak tam anlamıyla aradığım mükemmel oyun istiyorum bu tarz bir oyun varmı belki fikrimi duyar mb yapımcıları bu fikre sıcak bakar multiplayer modu yeniden düzenler valal bu tarz oyuna 50Tl verilebilir herkes de zevk alabilir oyundan

Mb hic oynamadim ama dedigin gibi kale savunmak istiyorsan guildwars2 WvW tam istedigin gibi.

silkroad da vardı kale savuma kale alma ama öyle değil 3 sınıf olacak okcu piyade atlı skill basmaktan ziyade gerçekci olacak yani sanki ageof oynuyorsun gibi ama kale savunarak en önemli noktası 500 asker varsa 500 oyuncu demek herkes asker olcak 1 komutan olcak örneğin oyunda chat olcak yönlendirme yapılacak felan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.