Şimdi Ara

Oyun Yapımı İçin Ekip Aranıyor !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben oyun oluşturmasını bilen ve kendini gün geçtikçe geliştiren bir forumdaşınızım . Bugün ise kendime ekip arkadaşları arıyorum . Bir oyun yapacağım ve ekibim tamamlandığında başlayacağım . İlk olarak alacağım arkadaşların özelliklerini söyleyeyim :

- Script ve Kod Yazımı Bilen 1 Kişi - ,

- Bina ve Mobilya Modeli Yapabilen 1 Kişi - ,

- Karakter ve Silah Tasarlayabilen 1 Kişi - ,

alacağım .

Oyunun içeriğine geleyim :

- Haçlı seferleri sırasındaki savaşlar hakkında olucak . Meydan savaşlarından çok 10 - 15 kişilik grup savaşları olucak ( Normalde meydanı tercih ederdim ama oyunun en kısa sürede bitmesi gerek :D ) , Yani daha çok haçlıların işgal ettiği şehirlerin sokaklarında geçicek . Ayrıca biri haçlılara ve biri müslümanlara ait 2 karakter ve gene 2 hikayeyle oynanıcak . Daha fazla bilgi vermek istemiyorum , ekibe alıcağım kişilerle konuşacağım .

İLGİLENEN ARKADAŞLAR ÖZELDEN MESAJ ATSIN !!!!!!!

(KONUYU NEREYE AÇACAĞIMI BİLMİYORDUM , O YÜZDEN BURAYA AÇTIM )

• Hangi oyun motorunu kullanacaksınınız.Yoksa kendinizmi yapacanız diyecem 1 kodlamacıyla motor yazılabileceğni sanmıyorum.
  • Oyun motoru olarak UDK veya Unity 3D yi düşünüyorum . Tabi önerileri alabilirim .
  • Bence warbanda mod yapın hem daha kolay hemde daha çok kidiye ulasirsiniz.Tabi karar sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten skyrim modu yapmışlığım var :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.