Arkadaşlar Senelerdir Bilgisayar Oyunları Oynuyorum. Bana Ne Kazandırdı Derseniz, Tabiyki HiçBirşey. Sadece Bağımlılık... Belli Oyunlara Senelerimi Verdim, Piyasaya Çıkan Tüm Kötü İyi Oyunları Aldım Sırf Denemek İçin Oynadım. Ama Artık Büyüdüm. Daha Çok Merak Sardım. Bilgisayarda Sadece Online Yada Single Player Oyun Oynamak Artık Sarmıyor... Kendimi Bu İşe Vererek Senelerimi Harcayarak Kendi Başıma Bir Şeyler Yapmak İstiyorum. İlk Önce Tabiyki Küçük MB'Li Küçük Boyutlu Oyunlar Yapcam. Ama Şuanda Hangi Programları Filan Kullanacağımı Hiç Bilmiyorum. Sizden İstediğim Bana Yardım Edecek Bazı Konular Hakkında Bilgi Verecek İnsanlar Arıyorum... Lütfen Bana Kendimi Geliştireceğim Oyun Yapma Programlarının İsimlerini Söylerseniz Çok Sevinirim. İyi Akşamlar. Yardımlarınız İçin Çok Teşekkürler...
Warcraft III biliyorsan, World Editor ile uğraşmanı önerebilirim. Sadece terrain değiştirme değil programın görevi, aklına gelecek her türlü şeyi yapabilirsin.
Ben fpscreatorla counter tarzı oyun yapmıstım düsman filan yerlestiriyorsun mesala bir yere geldiginde ara video giriyor filan
Çoğu kişide bi dönem ortaya çıkıo bu heves, flash indir sonra kongregate'deki tutorial'ları yapmaya başla. Hevesini alınca da bırakırsın
Bu ilki, toplamda 8 tane falan shootorial olması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Riqimaru
Warcraft III biliyorsan, World Editor ile uğraşmanı önerebilirim. Sadece terrain değiştirme değil programın görevi, aklına gelecek her türlü şeyi yapabilirsin.
Evet güzel haritalar yaparak şan / şöhret edinirsin örneğin adamlar dota yapmış herkez bi dotadır gidiyo sen neden ona benzer birşey yapamayasın @Riqimaru ya kesinlikle katılıyorum .
quote:
Saol Kardeşim Azıcık Verdiğn Programı Araştırdım Gerçekten İyi Şeyler Yapabiliyormuşsun. Çok Saol Dostum
oyun yapma konusunda 3-4 ay uğraştım 3-5 tane oyun yaptım fakat çok basit oyunlardı,yani boşuna uğraşma para kazanamazsın bu işle.zaten oyun yapma tek bir kişinin yapacağı şey değil parçalar halindedir grafikçisi ayrı animasyoncusu ayrı yani her şeyini farklı kişiler yapar.örneğin pes2010 oyununun yapımında 200 kişi çalışmış.ama herhangi bir dalında uzmanlaşabilirsin.belki iş bulursun ama çok düşük bir ihtimal.
Ama baştan sana açık açık söyleyim. Dota (en çok oynanan map)'yı geçecem herkes benim oyunumu oynayacak diye sakın hırs yapma. Ne kimse sana destek olur ne de yaptığını beğenirler. Aslında beğenmemek değil de millet dotayı öğrendi bir kere başka birşeyi öğrenmeye kapasitesi yetmiyo çoğunun.
Macromedia ile başlayabilirsin .
quote:
Ama baştan sana açık açık söyleyim. Dota (en çok oynanan map)'yı geçecem herkes benim oyunumu oynayacak diye sakın hırs yapma. Ne kimse sana destek olur ne de yaptığını beğenirler. Aslında beğenmemek değil de millet dotayı öğrendi bir kere başka birşeyi öğrenmeye kapasitesi yetmiyo çoğunun.
Sen w3 oynayan bi abiye benziyosun Ona bakarsan ben dotadan çok dragonballz arena oynuyordum onlarıda çoğu kişi biliyor dotayı yapan insan üstü bi güç değil oda bir insan belkide ondan daha iyi bi harita yapma kabiliyetine sahip arkadaşımız hiç kimseyi sınırlamayalım ön görüleri kaldıralım
Dotadan çok daha iyi haritalar zaten sürüyle. Dediğim gibi asıl sorun milletin aç gibi dota oynaması, başka oyunları öğrenmeye üşeniyorlar.http://www.epicwar.com/maps/ bu siteden rastgele indirsen bile oldukça eğlenceli bir oyuna denk gelebilirsin.
visual basic
Unreal Developer Kit i öneririm.geçensene bedavaya sunuldu
daha önce ben uğraşmıştım böyle işlerle 3 boyutlu oyun yapmaya kadar gelmiştim ama hiç tavsiye etmem zaten kazanç elde edemezsin de bir de işin beğenilmeme yönü var..tabi bu doğal bişeydir adam cod oynuyor crysis oynuyor senin benim yaptığım oyunu beğenecek..
ben yerinde olsam oyunlara mod,yama vs.. yaparım.. tabi öyle kıytırık değil extreme 10 tarzında adamlar mükemmel yama yaptı karşılığını da görüyorlar hem ekonomik hem de manevi anlamda..
quote:
Orijinalden alıntı: Temel Mühendis
daha önce ben uğraşmıştım böyle işlerle 3 boyutlu oyun yapmaya kadar gelmiştim ama hiç tavsiye etmem zaten kazanç elde edemezsin de bir de işin beğenilmeme yönü var..tabi bu doğal bişeydir adam cod oynuyor crysis oynuyor senin benim yaptığım oyunu beğenecek..
ben yerinde olsam oyunlara mod,yama vs.. yaparım.. tabi öyle kıytırık değil extreme 10 tarzında adamlar mükemmel yama yaptı karşılığını da görüyorlar hem ekonomik hem de manevi anlamda..
yama yapabilirsin [yapabiliriz]
önce sakin olman lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Swonz
önce sakin olman lazım
adam banlanmış zaten ,sakinlemiştir artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme