Şimdi Ara

Oyun yaptık (Son Osmanlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kuzenimle ortaklaşa yaptığımız oyun projemizi google play'den indirebilirsiniz.
    kişisel hakaret olmadan her türlü olumlu ve olumsuz yoruma açığız

6 levelı ilk açan 2 kişiye paypall hesabına 10 tl hediye :D

Photoshopa girişip ölücü olmayın beyler :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.leha.sonosmanli

Not : Arkadaşlar oyunun tasarımsal işleriyle ben ilgilendim.Yazılım kısmıyla ise kuzenim.Bu yüzden yazılımsal sorularınız olursa ona sorabilirsiniz.

Forumdaki kullanıcı adı : lozgur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_d20 -- 15 Mart 2014; 22:32:19 >

• Grafikler berbat yinede deneyelm bi
  • Arada hill climp racing oynarım zaman geçirmek için buda zaman geçirme açısından güzel olmuş bence
  • Çok zevkli indirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
  • Hilesi var mı?
  • Yorumum gözüksün diye 1 puan verdim.
  • Indirdim dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fëanor_ kullanıcısına yanıt
    Yok.Ama varsada bilemem
  • Unity oyun motoru için lisans işini nasıl hallettiniz?

• Beğendim çok güzel olmuş ama yorum gözüksün diye 1 yıldız veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_d20

Hocam aslında grafiklerimiz gayet kaliteliydi fakat yaptığımız ilk oyunun verdiği acemilikle ve tecrübesizlikle görsel ayarları bir türlü tutturamadık.Donanım olarak düşük seviyeli telefonlarda ciddi kasmalar yaşadık bu yüzden görüntü kalitesini aşağı çekmek zorunda kaldık.

grafiklere berbat diyen ben değilim o üye benim yorumumun bir üstü

@Kisilikli adam
  • quote:

Yok.Ama varsada bilemem

Oyunu siz yaptınız nasıl bilmiyorsunuz. Eklemediniz mi kendiniz için gizli şeyler filan. Ben oyun yapsam eklerdim şahsen.
  • unity free kullanıyoruz bu versiyonda yayınlamanın herhangi bir sakıncası yoktur.
  • pc den oynanıyosa deneyelim,yoksa yıl 2014 hala android kullananı zor bulursun
  • oyunumuz şimdilik sadece androidde var 1 haftaya kadar ios a da çıkarmayı planlıyoruz talep gelirse pc ye de çıkarırız ama :D
  • quote:

oyunumuz şimdilik sadece androidde var 1 haftaya kadar ios a da çıkarmayı planlıyoruz talep gelirse pc ye de çıkarırız ama :D

wp üvey mi.
  • Hocam aslında grafiklerimiz gayet kaliteliydi fakat yaptığımız ilk oyunun verdiği acemilikle ve tecrübesizlikle görsel ayarları bir türlü tutturamadık.Donanım olarak düşük seviyeli telefonlarda ciddi kasmalar yaşadık bu yüzden görüntü kalitesini aşağı çekmek zorunda kaldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

oyunumuz şimdilik sadece androidde var 1 haftaya kadar ios a da çıkarmayı planlıyoruz talep gelirse pc ye de çıkarırız ama :D

wp üvey mi.

tabikide değil de şuanlı wp hakkında pek fazla bilgim yok öğrenir yaparız halkımıza hizmet için burdayız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_d20 -- 14 Mart 2014; 23:11:59 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

wp üvey mi.

tabikide değil de şuanlı wp hakkında pek fazla bilgim yok öğrenir yaparız halkımıza hizmet için burdayız :D

Bekliyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.