Şimdi Ara

Oyun yaptık (Son Osmanlı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EndlessRage

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_d20

oyunumuz şimdilik sadece androidde var 1 haftaya kadar ios a da çıkarmayı planlıyoruz talep gelirse pc ye de çıkarırız ama :D

Pc icinde isteriz androidim yok :(

pc ye de çıkarabiliriz eğer isterseniz ama çok güzel olmayabilir malum oyunda sadece zıplama var ve sadece space basmak pc için yetersiz kalabilir :D
  • bulunsun denerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • destek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

bulunsun denerim

Sağolun
  • Up'layalım bakalım...
  • actıgınız yayıncı üyelige yazik
  • App store?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenefy

actıgınız yayıncı üyelige yazik

Niye kardeş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IV. Lannister

App store?

Hocam ilk olarak android'e çıkardık.Daha sonralarda inşallah app store'a da çıkarırız.İlk aşamada app store biraz zorluyor malum 100 dolar gibi bir meblağ istiyorlar yayınlamak için.
  • quote:

Eleştiri yaparken neden eleştirdiğini söylersen daha iyi olur gibime geliyor.Sonuçta olumlu yada olumsuz bir katkın olmuş olur.Senin yaptığın,benim sana aldığın nefese yazık dememle aynı şey olur
  • Helal olsun indiremedim ancak oyun yapımına devam. İos vs. için lisans lazım yanlız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Helal olsun indiremedim ancak oyun yapımına devam. İos vs. için lisans lazım yanlız.

Çok teşekkürler Hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Helal olsun indiremedim ancak oyun yapımına devam. İos vs. için lisans lazım yanlız.

Çok teşekkürler Hocam

Ne demek birbirimize destek olmalıyız. Bende yakında mobil platformlara başlıyacağım. Pc rağbet görmüyor pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 19 Mart 2014; 21:56:05 >
  • quote:

quote:

Eleştiri yaparken neden eleştirdiğini söylersen daha iyi olur gibime geliyor.Sonuçta olumlu yada olumsuz bir katkın olmuş olur.Senin yaptığın,benim sana aldığın nefese yazık dememle aynı şey olur

kotu olmus
  • Şunu merak ediyorum; Mesela 500.000 kişi oyunu indirdi. Ne kadar para kazanırsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Şunu merak ediyorum; Mesela 500.000 kişi oyunu indirdi. Ne kadar para kazanırsın?

İndirme başına para almıyoruz hocam.Aldığın reklama göre para kazanıyorsun.Bu reklamda banner tarzı olabilir aralarda çıkan kısa videolar olabilir.Hepsinin farklı farklı getirileri var.O yüzden tam net bişey söylemem doğru olmaz.Ama uygulama ne kadar çok indirilirse bu o uygulamanın içindeki reklamların o kadar görülmesi ve tıklanması demektir.Bu nedenle elde ettiğin gelirinde artar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.