Şimdi Ara

Oyun yaptık (Son Osmanlı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nape

telefon galaxy ace goremedim ben play store da

Hocam sadece belirli telefonlarda denedik.Acemilikten dolayıda bazı telefonlarda kasmalar yaşanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

Vay be hep özenmişimdir böyle oyun yapıp Google Play'e yüklemeye. Tebrik ederim, inşallah ileride daha iyilerini yaparsınız.

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_d20

quote:

Hocam sadece belirli telefonlarda denedik.Acemilikten dolayıda bazı telefonlarda kasmalar yaşanıyor.

annemin telefonunda oynadım fena sayılmaz başarılar bu arada
  • quote:

oyunumuz şimdilik sadece androidde var 1 haftaya kadar ios a da çıkarmayı planlıyoruz talep gelirse pc ye de çıkarırız ama :D

Pc icinde isteriz androidim yok :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana programın linkini atabilirmisin kardeşim :D
  • Helal olsun. Kolay olay değil. Her ne kadar basit olsa da uğraştırıyor gerçekten.
  • Ben olsam bekletirdim yani tam rayına oturmamış ama yinede tebrik ederim.Sadece videosunu izledim o yüzden dedim
    wp8 bekleriz
  • Hemen indiriyorum.
  • sürekli geride kalıyor.zor biteririm ben bu oyunu :D
  • görünsün diye 1 verdim kardeş süper

şaka şaka
  • quote:

quote:

quote:

annemin telefonunda oynadım fena sayılmaz başarılar bu arada

Çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: EndlessRage

quote:

oyunumuz şimdilik sadece androidde var 1 haftaya kadar ios a da çıkarmayı planlıyoruz talep gelirse pc ye de çıkarırız ama :D

Pc icinde isteriz androidim yok :(

İnşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperMario.

Ben olsam bekletirdim yani tam rayına oturmamış ama yinede tebrik ederim.Sadece videosunu izledim o yüzden dedim
    wp8 bekleriz

Hocam ara tatili değerlendirmek amacıyla girişmiştik böyle bir işe malum okul zamanı dersler,vizeler,finaller derken kısıtlı bir zaman dilimi kalıyor böyle işler için.Dedik madem yaptık bir şeyler havada kalmasın koyalım play store'a.Wp8 'le ilgili pek bilgi sahibi olmadığımızdan girişmedik ama musait zamanımızda araştırmamızı yapıp orayada koyabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelwiN

sürekli geride kalıyor.zor biteririm ben bu oyunu :D

Özellikle 3. level dan sonra baya bir zorluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Çöp adam halayda çekse sonuçta bir emek var. Favorilere aldım müsait olunca indirip denicem. Tebrik ederim gerçekten. Başlamış ve bitirmişsiniz en azından. Kimse anasının karnından oyun programcısı olarak çıkmadı. :) Bende bunun üzerinde çalışıyorum ama daha pişmeye vakit var. :p

kanka sen forumla ilgilen yoksa telefonlarda ikide bir çöker.
  • Söylemek ister misiniz bilmem ama reklamlardan geliriniz ne kadar oluyor?Oyunu oynadım bu arada karakteri göremedim siyah dikdörtgen şeklinde gozukuyordu.Yeni oyunlar bekliyoruz

• İos a geldiginde denerim

• quote:

Orijinalden alıntı: uko netsret

Söylemek ister misiniz bilmem ama reklamlardan geliriniz ne kadar oluyor?Oyunu oynadım bu arada karakteri göremedim siyah dikdörtgen şeklinde gozukuyordu.Yeni oyunlar bekliyoruz

Hocam şimdi baktım oyunda herhangibi bir problem yok.Belki sizin telefonunuzdan kaynaklanıyor olabilir.Reklam geliri konusuna gelirsek reklam alma olayında biraz problem yaşadık.Banner tarzı reklam alamadık.Şu an için gelirimiz yok denecek kadar az diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminaI

İos a geldiginde denerim

İlk aşama için playstore düşündük malum iosa uygulama koymak biraz cep yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şahin...

Bana programın linkini atabilirmisin kardeşim :D

http://unity3d.com/

eğer doğru anladıysam oyun motorunu bu linkden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.