Şimdi Ara

Oyun Yardın Millet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya millet yardım!!! can sıkıntısına iyi gelicek şöyle güzel saran bi oyun önerir misiniz? flash rpg onlice... fark etmez ne tür olursa hastasıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hastasıyız_dede -- 16 Ağustos 2011; 2:15:54 >

• ben önebilirim online mi yoksa normal mi her neyse ikisinide söyliyim daha fazla bekletmeden online: S4 legaue,metin2,turko,rakion,wolfteam,son destan,rappelz oyunları online dir normal oynlar:Diablo serisini tavsiye ederim,crysis serisi,assansing serisi,prototype mükemmel bir oyundur umarım bu isimler seni şimdilik idare eder aslında az verdim kusura bakma çünkü şu an aklıma gelmiyor bunlarla idare et artık
  • Bana da lazım q.q
  • veririm ne demek
  • az önce önerdiğim oyunalra bir göz at seçim senin istersen başka oyunlarda önerebilirim
  • Eğer oynamadıysan Crysis 2 , Call of Duty Black Ops , Black ops u kaldırmıyorsa Call of Duty Modern Warfare 2 yi oyna. Assasians Creed Brotherhood . Bu üçü iyidir.
  • bende crysis serisi diyerekten | ve || olarak akstedmiştim ve assasing serisi diyerek bütün oyunlarını kaplamıştım bu raada black ops söylemen biraz yersiz günümüzde 201 yılında alınan hiç bir ekran kartı onu kaldırmaz modern warfare güzel bir seçenek
  • ya cod crysis assasian serisini oynadım onlar sarıyoda ya millet diablo diyo ben çaın gerisinde kalmışım tek serisini oynamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: hastasıyız_dede

ya millet yardım!!! can sıkıntısına iyi gelicek şöyle güzel saran bi oyun önerir misiniz? flash rpg onlice... fark etmez ne tür olursa hastasıyız

sistemine göre değişir herkese diyorum singularity bioshock 1 ve2 iyi oyunlardır.fear 3 oyna oynamadıysan bide
  • fear 2 oynadımda 3 e hiç bakmadım öyle
  • Test Drive 6
  • nostalji olsun far cry oyna gece yarısı iyi gider
  • diablonun | tavsiye etmem çünkü grafikler çizgi || yi oyna ||| daha çıkmadı bekliyoz
  • hastasıyız dede
  • quote:

Orijinalden alıntı: énergy

hastasıyız dede

hastasıyız babaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: thebookofGod

diablonun | tavsiye etmem çünkü grafikler çizgi || yi oyna ||| daha çıkmadı bekliyoz

bende beklim ozaman

• ya ben bide bişey sorcam şu section 8 operation nasıl güzel dedi bizim pc ci almayı düşünüyorum
  • quote:

ya ben bide bişey sorcam şu section 8 operation nasıl güzel dedi bizim pc ci almayı düşünüyorum

Ben bu oyunu pek sevemdim bence bunu yüklicene ekran kartın düşükse onu yükselt Call of duty black ops ve crysis 2 yi oyna bu oyun yerine bana sorarsan ama karar sana kalmış yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebookofGod

quote:

ya ben bide bişey sorcam şu section 8 operation nasıl güzel dedi bizim pc ci almayı düşünüyorum

Ben bu oyunu pek sevemdim bence bunu yüklicene ekran kartın düşükse onu yükselt Call of duty black ops ve crysis 2 yi oyna bu oyun yerine bana sorarsan ama karar sana kalmış yinede

ya black i oynadım zaten cod serisin hastasıyım da crysisin ilk bi kaç bölümünü oynadım warhead le 1 i bitirdimde 2 yi az oynadım onu almayı düşünüyorum

• hmm crysis werhard 1 bende oynadım da black ops ve crysis 2 ye ekran kartı yetmedi bearatşırıyorum ekran kartı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.