Şimdi Ara

Oyun Yarın Sabah 5.45'te Açılıcaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook'ta Gamerfirst Sayfasında Yorumlarda Sayfa Admin'inin ‎24.02.2012 evening , Clock 5.45 future good day Yazdığını Gördüm

• Linkini verde bizde bakalim ;)
  • Kesin bir süre olsa resmi olarak yazarlar bunu merak etme. Bir çok çakma KO facebook sayfası var onlardan biridir yazan.
  • 24.02.2012 Clock 5.45 dündü dostum.
  • We are still working on the servers. We will be bringing up C-West and C-East servers in the next hour or so.

Benim sw geliyor hadi bakalım 1 1.5 haftadır girmiyodum ticarete başlıyalım gene sell buy sell buy
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

We are still working on the servers. We will be bringing up C-West and C-East servers in the next hour or so.

Benim sw geliyor hadi bakalım 1 1.5 haftadır girmiyodum ticarete başlıyalım gene sell buy sell buy

Sonunda C-east açılıyor be Çatladım valla 1 gibi açmış olurlar heralde en geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Orijinalden alıntı: söny

We are still working on the servers. We will be bringing up C-West and C-East servers in the next hour or so.

Sonunda C-east açılıyor be Çatladım valla 1 gibi açmış olurlar heralde en geç

Ne kadar koxp hile bug tbl olsada o kadar rpg arasında bi wow kapandığında sürekli sitesine f5 yapardım bide knightonline kışları bu oyunun benim bilgisayardan kaldırmalarını hatta oyun açıldığında makinanın otomatik olarak cökmesini istiyorum yazları pc yüzüne bakmayız kışları knight online bağımlısı oluruz kendimden utansamda kışları sabahlamak senle bi ayrı oluyor knightonline

• Bak onlarda demişler.

Oyun Yarın Sabah 5.45'te Açılıcaktır
  • Olanlardan bi haberim kusura bakmayinda,serverlar neden kapandi?
  • Açık değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Olanlardan bi haberim kusura bakmayinda,serverlar neden kapandi?

2 gün önce sabah 06.00 da gem esnasında oyun bir anda gitti. mazeretleri bakımmış

ikna edici bi açıklama yok hiç bir yetkiliden. oyunu mal ettiler.

ya vezir ya rezil olacaklar.
  • Arkadaşlar bırakın oyunu ciddiyim . Daha güzel oyunlar var . Eskisi gibi değil ko
  • 2 gündür oyuna giremiyorum. Bende oyunu bırakma kararı aldım bu süreçte.Koxpu ayrı dert gbsi ayrı dert. League of Legends'a başlamayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorldPeace -- 25 Şubat 2012; 15:36:33 >
  • bende bıraktım gibi birşey 2 hafta da bir giriyorum oda bazen yani.
  • bana güzel sarıcı etkileyici 10 numara grafik ve görselleri olan online bi oyun söylermisiniz başlıcamda
  • Ronark açıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.